E D P aralarında hangisi daha iyi?Yeni tanımlanan kuponla fiyat 50₺ daha düşüyor.
Alıntıyı görüntüle
Aralarında teknik açıdan en iyisi H2002E Pro. Ancak takılan cihazın ses kartı kötüyse H2002P daha iyi ses verebilir, dolayısıyla bu senaryoda USB girişli kulaklık tercih etmek daha iyi olur.E D P aralarında hangisi daha iyi?
X870 gigabayte aorus elite Wifi7 ice kullanıyorum iyi sonuç verir mi ? E modeliAralarında teknik açıdan en iyisi H2002E Pro. Ancak takılan cihazın ses kartı kötüyse H2002P daha iyi ses verebilir, dolayısıyla bu senaryoda USB girişli kulaklık tercih etmek daha iyi olur.
büyük ihtimalle verirX870 gigabayte aorus elite Wifi7 ice kullanıyorum iyi sonuç verir mi ? E modeli
Verecektir, iyi bir ses yongasına sahip.X870 gigabayte aorus elite Wifi7 ice kullanıyorum iyi sonuç verir mi ? E modeli
Bağladığın cihaz/ses arayüzüyle alakalı veya yazılımsal bir sorun olabilir. Kulaklıkta bir problem yok.Ben aldım oyunlarda cızırtı yapıyo iade ettim ses kartı kulaklıklar cızırtı yaparmı acaba
Sürücü boyutu ve empedans olarak fark var. Ancak ses kalitesi yeterli geliyorsa şart değil bana kalırsa.SteelSeries arctis 1 kablolu kulaklığım var geçmeli miyim buna ?
Bu kulaklık 549tl alıp köşe attım, mikrofon beklentim yokta ses olarak inşallah üzmezVerecektir, iyi bir ses yongasına sahip.
Bağladığın cihaz/ses arayüzüyle alakalı veya yazılımsal bir sorun olabilir. Kulaklıkta bir problem yok.
Sürücü boyutu ve empedans olarak fark var. Ancak ses kalitesi yeterli geliyorsa şart değil bana kalırsa.
Teknik açıdan daha iyi her türlü -kablolu olması haricinde. Ses kartın kötü değilse fark yaratır.