❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E Pro (3.5mm) Oyuncu Kulaklığı 693₺!🔥(Kargo Dahil)

Yeni tanımlanan kuponla fiyat 50₺ daha düşüyor.
Ekran görüntüsü 2025-09-20 075255.webp

E D P aralarında hangisi daha iyi?
Aralarında teknik açıdan en iyisi H2002E Pro. Ancak takılan cihazın ses kartı kötüyse H2002P daha iyi ses verebilir, dolayısıyla bu senaryoda USB girişli kulaklık tercih etmek daha iyi olur.

Aralarında teknik açıdan en iyisi H2002E Pro. Ancak takılan cihazın ses kartı kötüyse H2002P daha iyi ses verebilir, dolayısıyla bu senaryoda USB girişli kulaklık tercih etmek daha iyi olur.
X870 gigabayte aorus elite Wifi7 ice kullanıyorum iyi sonuç verir mi ? E modeli

Ben aldım oyunlarda cızırtı yapıyo iade ettim ses kartı kulaklıklar cızırtı yaparmı acaba

X870 gigabayte aorus elite Wifi7 ice kullanıyorum iyi sonuç verir mi ? E modeli
Verecektir, iyi bir ses yongasına sahip.

Ben aldım oyunlarda cızırtı yapıyo iade ettim ses kartı kulaklıklar cızırtı yaparmı acaba
Bağladığın cihaz/ses arayüzüyle alakalı veya yazılımsal bir sorun olabilir. Kulaklıkta bir problem yok.

SteelSeries arctis 1 kablolu kulaklığım var geçmeli miyim buna ?
Sürücü boyutu ve empedans olarak fark var. Ancak ses kalitesi yeterli geliyorsa şart değil bana kalırsa.

Son düzenleme:
Verecektir, iyi bir ses yongasına sahip.

Bağladığın cihaz/ses arayüzüyle alakalı veya yazılımsal bir sorun olabilir. Kulaklıkta bir problem yok.

Sürücü boyutu ve empedans olarak fark var. Ancak ses kalitesi yeterli geliyorsa şart değil bana kalırsa.
Bu kulaklık 549tl alıp köşe attım, mikrofon beklentim yokta ses olarak inşallah üzmez

fuxi3 kullanıyorum, bu ondan çok iyi midir?, fark yaratırmı bana
Teknik açıdan daha iyidir her türlü -kablolu olması haricinde. Ses kartın kötü değilse fark yaratır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,756
Üyeler
183,332
Son üye
Shelby-GT
Geri