İ3 den i5 e geçiş sorunu (Görüntü gelmiyor)

Barlos12

80+
Reaksiyon skoru
0
Anakart - MSI Pro H610M-G DDR4

Merhabalar , Hali hazırla i3 12100 işlemcim var kullanımda problem yok gtx 1660 super ekran kartım vardı RTX 5060ti ekran kartı aldım darbogaz korkusundan i514400f işlemci aldım. Ekran kartını taktım sürücülerini yükledim i3 işlemcide problem yok (Darbogaz haric) ama i5 işlemciyi taktıgım zaman power tuşuna basınca ısınıyor ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor çıkarıp i3 ü geri taktıgımda normal çalışıyor acaba işlemcide mi problem var yoksa benim yaptıgım yanlış bir şey mi var anlamadım yardımcı olabilicek bi arkadaş varmıdır ?

i3 islemciyi takıp bios upgrade yap sonra 14400F i takıp dene h610m de bu sorun var mıydı tam hatırlamıyorum ama bios upgrade gerekiyor olabilir

Sonunda f takisi olan islemciler anakarttan görüntü vermez ekran kablosunu doğru yere taktigindan emin misin ?

Anakart - MSI Pro H610M-G DDR4

Merhabalar , Hali hazırla i3 12100 işlemcim var kullanımda problem yok gtx 1660 super ekran kartım vardı RTX 5060ti ekran kartı aldım darbogaz korkusundan i514400f işlemci aldım. Ekran kartını taktım sürücülerini yükledim i3 işlemcide problem yok (Darbogaz haric) ama i5 işlemciyi taktıgım zaman power tuşuna basınca ısınıyor ışıklar yanıyor ama görüntü gelmiyor çıkarıp i3 ü geri taktıgımda normal çalışıyor acaba işlemcide mi problem var yoksa benim yaptıgım yanlış bir şey mi var anlamadım yardımcı olabilicek bi arkadaş varmıdır ?
goruntu kablosunu ekran kartına takıp dene olmazsa oncekı ıslemcını takıp bıosun guncelmı ona bak degılse guncelleyıp takmayı dene

Sonunda f takisi olan islemciler anakarttan görüntü vermez ekran kablosunu doğru yere taktigindan emin misin ?
Biliyorum evet çift monitor olduğu için illa ki ekran kartına takmak zorundayım ve biraz daha araştırtıgım için arkadaşların dedikleri dogru sanırım onu uygulayacagım bios güncellemesi.. Denedikten sonra tekrar yazacagım ilginiz için teşekkür ederim :)

Alakası var dostum. F olmayan modeller dahili gpu görüntü verirler. F modeli olanlarda dahili gpu yok. Ekran kartsız görüntü vermezler. Biosla düzelir güncelleme ile
Dostum onu bende biliyorum ama adam görüntü alıyordum demiş demekki ekran kartına takılıymış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,847
Üyeler
183,344
Son üye
whatson
Geri