🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

msi ıpste fark ediliyordu sağ altta da hafif çizik çıkınca iade edeceğim
asus rog ıps logonun biraz üstünde var hiç fark etmiyorum ama bu rog ıps monitörün panelini hiç beğenmedim baya ışık sızması var panelin rengi karşıdan okey ama yanlardan baya garip duruyor (videoları baktım çoğu kişi de böyle)
Ben OLED için demiştim hocam :D

asus rog ıps logonun biraz üstünde var hiç fark etmiyorum ama bu rog ıps monitörün panelini hiç beğenmedim baya ışık sızması var panelin rengi karşıdan okey ama yanlardan baya garip duruyor (videoları baktım çoğu kişi de böyle)

monitör kumar ztn genelde pixelden veya bu gibi şeylerden iade oluyor

Valla adınıza üzüldüm, benim monitörde şans yaver gitti.
G274QPX almıştım, jelatinlerini bile ben söktüm, ips olmasına rağmen ne ışık sızması, ne ölü piksel ne ghosting tam anlamıyla tertemiz bana gelen. Tek kötü yanı, hızlıca alırken araştırmamıştım, dahili hoparlörü yokmuş meğer o biraz üzdü.
Umarım sizin de diğer ürünlerde şanslar yaver gider.

Direkt G65B ikinci el düşürmeye bakın hocam güzel cihaz.

Valla adınıza üzüldüm, benim monitörde şans yaver gitti.
G274QPX almıştım, jelatinlerini bile ben söktüm, ips olmasına rağmen ne ışık sızması, ne ölü piksel ne ghosting tam anlamıyla tertemiz bana gelen. Tek kötü yanı, hızlıca alırken araştırmamıştım, dahili hoparlörü yokmuş meğer o biraz üzdü.
Umarım sizin de diğer ürünlerde şanslar yaver gider.
bnde aynısından aldım biraz ışık sızması var ama yapacka birşeyk yok

Anlık Amazon Türkiye ofisi.

1000032163.webp

al bak benimki çok hoş :D
Bu ürün garanti kapsamında değişim olmuyor mu? Şansına nasıl böyle gelmiş üzdü

Bu ürün garanti kapsamında değişim olmuyor mu? Şansına nasıl böyle gelmiş üzdü
Depodan aldığın ürünler depoda stoğu varsa değişim olur sıfırı 70k bu mpnitörün garantiye versen kullanıcı hatası derler kabul etmezler o yüzden geri iade olmak zorunda kaldı sinirlendiğim nokta bariz yamuk ürünü 2. el diye satmaları

al bak benimki çok hoş :D

Sizinkini gördüm hocam, bu konuda gerçekten şanssız olduğunuzu düşünüyorum. Belki iade etmek yerine garantiye göndermek veya değişim talep etmek de bir seçenek olabilirdi. Tabii bildiğim kadarıyla siz ürünü “yeni gibi” kondisyonunda almıştınız. Bu yüzden, yeni gibi olmayan bir ürüne fazla ödediğiniz için parayı geri almakta mantıklı bir karar olmuş.

kargo hemen gelsin diye ek 50₺ ödedik daha şubeye ulaşacak şaka gibi.

Sizinkini gördüm hocam, bu konuda gerçekten şanssız olduğunuzu düşünüyorum. Belki iade etmek yerine garantiye göndermek veya değişim talep etmek de bir seçenek olabilirdi. Tabii bildiğim kadarıyla siz ürünü “yeni gibi” kondisyonunda almıştınız. Bu yüzden, yeni gibi olmayan bir ürüne fazla ödediğiniz için parayı geri almakta mantıklı bir karar olmuş.
Denedim şansımı asus ile iletişime geçtim bana aldığınız yer ile iletişime geçin dediler amazonda sıfır ürün vermeyeceğine göre mecbur iade yoksa taş gibi monitördü

Geri