kivircix
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
300tl’lik farka rağmen saniyesinde gitti

300tl’lik farka rağmen saniyesinde gitti
ve 2.el aldılar.300tl’lik farka rağmen saniyesinde gitti![]()
Nasıl yani neyle bağlıyorsun bilgisayara kutu içeriğini inceledim ben herkeste çıkıyor da bende niye çıkmasınOnda zaten yok ki
300tl’lik farka rağmen saniyesinde gitti![]()
ve 2.el aldılar.
Arkadaşın sıfır diye attığı ANC’siz model. Amazon’da 6K’ya paylaşılan ANC’li modeldi. Sakin olunİlk önce alıp sonra düşünüyor çoğu kişi
öyleymiş. 2k indirime girmiş o zmnArkadaşın sıfır diye attığı ANC’siz model. Amazon’da 6K’ya paylaşılan ANC’li modeldi. Sakin olun![]()
Herkesin beklediği oled geldi yamuk değil demi arkadaşlar (kutusu en sağlam gelen üründü bu arada)
msi ıpste fark ediliyordu sağ altta da hafif çizik çıkınca iade edeceğimAbi mükemmel valla, kıskandım! Güle güle kullan, çok iyi almışsın ürünü. Ölü pikseller çok göze batıyor mu, yoksa dediğim gibi normal kullanımda fark etmiyor musun?
monitör kumar ztn genelde pixelden veya bu gibi şeylerden iade oluyormsi ıpste fark ediliyordu sağ altta da hafif çizik çıkınca iade edeceğim
asus rog ıps logonun biraz üstünde var hiç fark etmiyorum ama bu rog ıps monitörün panelini hiç beğenmedim baya ışık sızması var panelin rengi karşıdan okey ama yanlardan baya garip duruyor (videoları baktım çoğu kişi de böyle)
Bu alınmazlinkmi bozuldu acaba
Acer Nitro VG240YM3bmiipx 60cm 23.8 inç FHD ZeroFrame IPS 180Hz 16:9 1ms/0.5ms(GTG, Min.) 250nits 2xHDMI DP MM Audio out HDR10 FreeSync Premium Siyah Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Nitro VG240YM3bmiipx 60cm 23.8 inç FHD ZeroFrame IPS 180Hz 16:9 1ms/0.5ms(GTG, Min.) 250nits 2xHDMI DP MM Audio out HDR10 FreeSync Premium Siyah Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr