RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 490
sabahtan beri orayı f5liyorum ne ara geldi de gittiİphone 13 512 pembe 34 e geldi uygun mu sizce
o nasıl oldu hocamherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
ohaherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
İptal ettim gelir birazdan çok ihtiyacım yoktusabahtan beri orayı f5liyorum ne ara geldi de gitti
Hocam birde yazılım güncellemesi nereden yalılıyordu bi ara yapmıştım ama bulamadım
Aha @Enco senin iade ettiğin alana hayırlı olsunXbox Wireless Controller Velocity Green
2.203,24 TL
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu ne la 3 5 kuruş gönder adamlaraherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
Bunların gönderildiğini görmüştüm de kargodan geri çekerler diye düşünmüştüm şansherkes amazon deposuna odaklanmışken sessiz sedasız teknosayı boşaltan varmıpiyasa fiyatı 17k aldığım fiyat 126 şaka gibi elim ayağım titriyor hala
Alıntıyı görüntüle
Kanalın linkini özelden atma şansın var mı
Kankama iptal ettim almadı.Xbox Wireless Controller Velocity Green
2.203,24 TL
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
AynenAha @Enco senin iade ettiğin alana hayırlı olsun