shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,207
Onda zaten yok kiDogle çıkmadı bende adam çalıp göndermiş
Onda zaten yok kiDogle çıkmadı bende adam çalıp göndermiş
Liste çıkıyor hangisi bahsettiğin3 civarına geliyor piksel bilgisi yok alınır
Hangi mouse hocamOnda zaten yok ki
linkmi bozuldu acabaListe çıkıyor hangisi bahsettiğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi mouse hocam
bu modelin zaten 4-4.5k ya düşüyordu sıfırı yanlış mı hatırlıyorum acabaAlınır mı 4k küsüre geliyor. USB kablosu eksik demiş ama tam anlayamadım. Şimdi PC'ye direkt bağlayamayacak mıyım?
Evet arada düşürdülerbu modelin zaten 4-4.5k ya düşüyordu sıfırı yanlış mı hatırlıyorum acaba
USB dongle ise sıkıntı olur. Kablo ise çözülür.Alınır mı 4k küsüre geliyor. USB kablosu eksik demiş ama tam anlayamadım. Şimdi PC'ye direkt bağlayamayacak mıyım?
zaten 6.3k https://www.pazarama.com/apple-airp...=Akakce-fiyat-karsilastirma-standart&v=1.77.2Airpods 4 ANC tekrardan stokta. Son 1 adet, 6000tl’ye geliyor.
Apple AirPods 4.Nesil ANC Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Adaptif Ses, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj, H2 Çip : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods 4.Nesil ANC Kablosuz Kulaklık, Bluetooth Kulaklık, Aktif Gürültü Engelleme, Adaptif Ses, Şeffaf Mod, Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses, USB-C Şarj Kutusu, Kablosuz Şarj, H2 Çip : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
bu modelin zaten 4-4.5k ya düşüyordu sıfırı yanlış mı hatırlıyorum acaba
gürültü engelleme yok senin baktığında. 8400₺ anc olanı
Yorumları çok kötü milletin monitörü bozuluyormuş durduk yere3 civarına geliyor piksel bilgisi yok alınır