Toplama pc hazır aldim taksitle Rtx5060 İ5 14400f Drr5 32gb 4800 mhz 1 tbDonanım nedir? Ekran kartı, monitör ve sonradan alınma bir kablo ise kablonun markası?
Hangi programToplama pc hazır aldim taksitle Rtx5060 İ5 14400f Drr5 32gb 4800 mhz 1 tb
Kanka oluyo iste chromede discordda bide exedusdaHangi program
Su intel cpu limitlemesinden dolayı ola bilirmu bilmiyom yeterli fps almiyom kasdigini hissetyom oyunun dusuk fps alyomHangi program
Stress testde bisi olmuyo duzgun performans veryoBios ve ekran kartı driverini güncelleyin. Olmazsa format atın. Stress testlerde bir şey oluyor mu? occt ile 10 dk kadar deneyin derim.
Benim söylediklerim ve arkadaşların önereceği çözümler işe yaramazsa malesef donanımsal bir hata (çok büyük ihtimal ekran kartı) ile ilgili olabilir.
Ekran karti driverlerini ddu ile yaptimBios ve ekran kartı driverini güncelleyin. Olmazsa format atın. Stress testlerde bir şey oluyor mu? occt ile 10 dk kadar deneyin derim.
Benim söylediklerim ve arkadaşların önereceği çözümler işe yaramazsa malesef donanımsal bir hata (çok büyük ihtimal ekran kartı) ile ilgili olabilir.
Sen donanimsal dedin korktum birazBios ve ekran kartı driverini güncelleyin. Olmazsa format atın. Stress testlerde bir şey oluyor mu? occt ile 10 dk kadar deneyin derim.