yanlış anladınız hocam motosiklet montu alacağımKışın kullanacaksan scooter öneririm. Üstün başın kirlenmeden, çamur olmadan istediğin yere ulaşaiblirsin. Kullanım olarak da daha kolay ve pratik. Bütçe belirtmeden öneri yapamam. sonuçta dandikleri 50-60 binden başlıyor kalitelileri 1.5 milyona kadar gidiyor bu motosiklet işinin.
Ben motosiklet önerisi görmüşüm pardonyanlış anladınız hocam motosiklet montu alacağım
Yaşadığın şehir Antalya sanırım, bana özelden yaz sana bir yer tarif edeyimhem yaz hem kışın kullanacağım
Ben kendim prohel kullanıyorum özen motor (halk ağzında ls2-shoei vb. Markaların distribütörü,toptancısı) bayiisiyiz forumdaş olduğunyz için düşünürseniz yardımcı olurum liste fiyatı 6500 tl size 6000den yardımcı oluruzhem yaz hem kışın kullanacağım
hangi şehirdesiniz yoksa e ticaret de var mıBen kendim prohel kullanıyorum özen motor (halk ağzında ls2-shoei vb. Markaların distribütörü,toptancısı) bayiisiyiz forumdaş olduğunyz için düşünürseniz yardımcı olurum liste fiyatı 6500 tl size 6000den yardımcı oluruz
sadece mont muBen kendim prohel kullanıyorum özen motor (halk ağzında ls2-shoei vb. Markaların distribütörü,toptancısı) bayiisiyiz forumdaş olduğunyz için düşünürseniz yardımcı olurum liste fiyatı 6500 tl size 6000den yardımcı oluruz