Garantiye yolladığım ürün 21 gündür gelmedi.

DarkKinght67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
128
Anakartımın 2 kez bozulduğu için yetkili servise gönderdim ilkinde kullanıcı hatası denilip müşteri memnuniyeti için kopan parçanın değiştiği söylendi, ki ben öyle bir şey olduğuna katılmıyorum durduk yere kopamaz eğer sorun ordaysa, garantiden geldi aynı sorun tekrar vardı hiç düzelme yoktu, geçtiğimiz ayın 17 sinde vatanbilgisayara teslim ettim.
Ürünün değişimi için ne yapmalıyım beni bekleyen süreçler nelerdir ?

Bir kaç kez garantiye gitmesine rağmen ürün düzelmiyorsa, iade hakkınız doğuyordu diye biliyorum. Ayrıca verilen süre, iş süresi. Vatan, cumartesi pazar çalışıyor olsa dahi teknik servis çalışmıyor olabilir. Yani müşteri hizmetlerine falan ulaşın, durumunu sorun.

Bir kaç kez garantiye gitmesine rağmen ürün düzelmiyorsa, iade hakkınız doğuyordu diye biliyorum. Ayrıca verilen süre, iş süresi. Vatan, cumartesi pazar çalışıyor olsa dahi teknik servis çalışmıyor olabilir. Yani müşteri hizmetlerine falan ulaşın, durumunu sorun.
Tam emin olmadığım için detayları bilmiyorum o yüzden konu açtım bende

benim monitörü yolluyorum 1-2 gün sonra vatana inşallah böyle bir şey olmaz sıkıntısı şu
msi b550m pro vdh aldığımda 2 defa arızalı ürün gönderdiler birinde ses kartı birinde ekran kartı gücü sıkıntılıydı 2 sindede değişim yaptılar iade

benim monitörü yolluyorum 1-2 gün sonra vatana inşallah böyle bir şey olmaz sıkıntısı şu
msi b550m pro vdh aldığımda 2 defa arızalı ürün gönderdiler birinde ses kartı birinde ekran kartı gücü sıkıntılıydı 2 sindede değişim yaptılar iade
İnşallah asus değildir monitörün yada sms infocomm a yollamamışsan geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri