Bir insan neden bunu yapar?

Reaksiyon skoru
165
Gece işten geliyordum bisikletim ile, bisikletim elektrikli oldugundan tekerleği motor tekerleği gibi kalın kaldırımda normal gidiyordum yerde alkol sisesinin parcaciklari bisiklete girdi ve bisiklette oyle kucuk camin girmesi ile patlayacak bir tekerlek degil buyuk birsey girmis tekerlek söndü, yaw yama yaptırırımda bu nasıl bi akıl la, cam kiriklarinin oldugu yerin 4 metre ilerisinde cöp var zaten.

Gece işten geliyordum bisikletim ile, bisikletim elektrikli oldugundan tekerleği motor tekerleği gibi kalın kaldırımda normal gidiyordum yerde alkol sisesinin parcaciklari bisiklete girdi ve bisiklette oyle kucuk camin girmesi ile patlayacak bir tekerlek degil buyuk birsey girmis tekerlek söndü, yaw yama yaptırırımda bu nasıl bi akıl la, cam kiriklarinin oldugu yerin 4 metre ilerisinde cöp var zaten.

İnsan olanın elit diye dışlanıp barbalığın övüldüğü yoz bir toplumda yaşıyoruz çünkü.

Gündelik olayları gördükten sonra şaşırmıyorum hocam geçmiş olsun. Canınıza gelmesin

Ülkemiz sınırları içerisinde gayet normal bir davranış.

Bizim milletimize göre çöpü çöpe atmak acizlik hocam o yüzden... Şişeyi çöpe atmicaksın kırıcaksın ki havalı ol. Millete zeval mi vermişsin banane.. Kimse olmasa bile bunu yapan aşırı fazla kişi var. Herkes her yere çöp atıyor. Doğayı kirlrtiyorlar. Parklarda çekirdek kabuklarımdan adım atmaya yer olmuyor. Halbuki 1 poşete atsa sonra çöpe atsa hiçbir şey kaybetmicek. O kişilerin saç tıraşını tahmin etmek zor değil.

Geri