Monster Laptop Önerilmemesi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
7
Merhabalar arkadaşlar. Monster gaming laptoplar neden önerilmiyor acaba? Mesela hiçbir kanalın özellikle alın dediğini duymadım. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım da var ama bu konuya kafam takıldı.

Bazı modelleri çok kötü bazı modelleri çok iyi.
Laptopları kendileri üretmiyor kendileri tasarlamıyor onun yerine firmalardan marka basıp satıyor. peki bu kötü bir şey mi benim için hayır değil eğer kaliteli ise neden olmasın?
Ayrıca her bilgisayar özellikle oyun bilgisayarları 1 2 yıl kullanımdan sonra bakım ister eğer siz o bakımı yapmayıp laptop ısınıyor diye geziyorsanız bu sizin iş bilmezliğiniz laptop'ın suçu değil.
Yani kısaca almak istediğiniz modeli iyi araştırın ısınıyor mu performansı nasıl böyle araştırırsanız aldığınız üründe asla hayal kırıklığına uğramazsınız.

Ayrıca marka kölesi olan arkadaşlara karşı reaksiyonum şöyledir.

Merhabalar arkadaşlar. Monster gaming laptoplar neden önerilmiyor acaba? Mesela hiçbir kanalın özellikle alın dediğini duymadım. Kullanıp memnun olan arkadaşlarım da var ama bu konuya kafam takıldı.
genel metrajda ssd ve hdd arızası vermesi
ve kasasından kaynaklı ısınma problemleri çok fazla
laptop 30dk kullanımdan sonra elini yakıyor

Bazı modelleri çok kötü bazı modelleri çok iyi.
Laptopları kendileri üretmiyor kendileri tasarlamıyor onun yerine firmalardan marka basıp satıyor. peki bu kötü bir şey mi benim için hayır değil eğer kaliteli ise neden olmasın?
Ayrıca her bilgisayar özellikle oyun bilgisayarları 1 2 yıl kullanımdan sonra bakım ister eğer siz o bakımı yapmayıp laptop ısınıyor diye geziyorsanız bu sizin iş bilmezliğiniz laptop'ın suçu değil.
Yani kısaca almak istediğiniz modeli iyi araştırın ısınıyor mu performansı nasıl böyle araştırırsanız aldığınız üründe asla hayal kırıklığına uğramazsınız.

Ayrıca marka kölesi olan arkadaşlara karşı reaksiyonum şöyledir.
Anladım hocam. Bakım konusunda haklısınız tabi. Özellikle önerdiğiniz bir modeli var mı tulpar serisinden peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genel metrajda ssd ve hdd arızası vermesi
ve kasasından kaynaklı ısınma problemleri çok fazla
laptop 30dk kullanımdan sonra elini yakıyor
Hocam bu ısınma problemi tüm gaming laptoplarda yok mu? Var mı öneriniz 60-70k civarı gaming laptop?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Anladım hocam. Bakım konusunda haklısınız tabi. Özellikle önerdiğiniz bir modeli var mı tulpar serisinden peki?
Maalesef ben model önermiyorum hocam çünkü en son satın aldığım ürünler olan:
Casio saatim çakma çıktı. (İade ettim çok şükür.)
Galaxy A15 telefon Ekranı arızalı çıktı. (Samsung düzeltti çok şükür.)
Lenovo laptop pil ve ram arızalı çıktı. (Lenovo düzeltti çok şükür.)
bu ürünlerde yaşadığım sıkıntılardan dolayı ürün önermiyorum fakat forumda bütçenizi yazıp laptop önerisi olarak bir konu açarsanız başka arkadaşlar yardımcı olabilir. :)

Hocam bu ısınma problemi tüm gaming laptoplarda yok mu? Var mı öneriniz 60-70k civarı gaming laptop?
gamegaraj rtx 5070 r9 lu versiyonu
hayır bu arada bütün laptoplarda yok
bende bir gaming laptop kullanıyorum ısınma yerleri güzel ayarladığı için klavyede kullandığınız yerler soğuk kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,951
Üyeler
183,194
Son üye
Enes Özpadır
Geri