cooperhand
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
Öncelikle bu fiyata alan hiç kimseyle bir sorunum yok hatta keşke daha fazla kişi alabilseydi telefon çok güzel çünkü çok memnunum ben de, konunun altında saçma sapan şeyler yazanların aksine ben hepsiburadaya sinirliyim. Madem bu fiyattan satilabiliyor ve (iptal edilmek yerine gönderildiğine göre) kăr edilebiliyor niye 'özel , lansman , kampanya' fiyati denilerek 18.750 tl ye satılıyor bu telefon. Biz tüketiciler enayi miyiz? Her neyse bu olay olunca müşteri hizmetlerine istek açtım ve farkın iadesini istedim ve yine beni enayi yerine koyup o fiyatın hatalı olduğunu ve o fiyattan alan herkesin siparişinin iptal edildiğini dolayısıyla kimsenin eline telefonun ulaşamadığını söylediler. E ben de tüketici heyetine bașvurucam hăla böyle enayi yerine koyuyorlarsa madem. Sizden isteğim tabii ki kişisel hiçbir bilginiz gözükmeyecek şekilde telefonu aldığınızı kanıtlayan herhangi bir ss, fatura her ne olursa atarsanız çok iyi olur. Hatta diğer herkes de tüketici heyetine başvursun hepimiz farkı alalim tüketiciyi böyle enayi yerine koymasınlar. Sonuç ne olur bilmiyorum belki de hiç kimse bir şey atmaz sadece elimdekiler ile başvururum ama yine de sonucu bu konuya atcam. En azından içim rahat olur 'denedim' derim.