Piranhaaahaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu gelirse İade ederim o zamanK81 diye bi model klavye var onu da gönderebilirler belki
Bu gelirse İade ederim o zamanK81 diye bi model klavye var onu da gönderebilirler belki
Satıcı yorumları pek iç açıcı değil.
Yüksek ihtimal k81 olan klavyeyi gönderiyorlarÜrün başlığında klavyenin ismi tam belirtilmemiş, ancak görselleri ve özellikleri Darmoshark TOP75 modeliyle birebir örtüşüyor. Pek güvenilir durmasa da Amazon olması sebebiyle satın aldım. Bu klavye şuan Wraith sitesinde fiyatı 4000TL.DIERI Üç Modlu Mekanik Klavye K81 Kablosuz Klavye RGB Tam Renkli Arka Işık 15 Efekt Mekanik Klavye BT5.0 2.4G Tip-C Üç Modlu Bağlantı Tam Anahtar Hot Swap Yüksek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERI Üç Modlu Mekanik Klavye K81 Kablosuz Klavye RGB Tam Renkli Arka Işık 15 Efekt Mekanik Klavye BT5.0 2.4G Tip-C Üç Modlu Bağlantı Tam Anahtar Hot Swap Yüksek : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada %6 Kupon vardı 1553,25 e geldi.Darmoshark Sitesi: https://www.darmosharkgear.com/product/50.html![]()
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Satıcı ve vergi korkuttu
Yüksek ihtimal k81 olan klavyeyi gönderiyorlar
Sevgili biblosu almıştım bana çıkmıştı ama böyle bir üründe vergi çıkarsa amazona harbi baskı yaparız abartmasınlar yani ayrıca yazmışlar ek vergi çıkmıyor diye ek kısmına uygulamada.Vergisi de olucaktır. Amazondan ufak oyuncak almıştık vergi çıkmıştı.
Hocam 1500 uygun fiyat ama vergide çıkarsa sonradan 900-1000 arası gelirse benim bütcemi aşar ne yapmamı önerirsiniz, sizin aldığınız üründede daha sonradan vergi çıkmayacaktır tarzı şeyler yazıyormuydu yoksa sadece yurtdışındanmı geliyor yazıyordu?Alıntıyı görüntüle
81 tuş 75% dağılım yazıyor iki ilandada görseldekinin gelmemihtimali var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sevgili biblosu almıştım bana çıkmıştı ama böyle bir üründe vergi çıkarsa amazona harbi baskı yaparız abartmasınlar yani ayrıca yazmışlar ek vergi çıkmıyor diye ek kısmına uygulamada.
Vergi çıkarsa iptal iade edilir mi ?Vergisi de olucaktır. Amazondan ufak oyuncak almıştık vergi çıkmıştı.
Hogan bunu nerden buldun yineÜrün başlığında klavyenin ismi tam belirtilmemiş, ancak görselleri ve özellikleri Darmoshark TOP75 modeliyle birebir örtüşüyor. Pek güvenilir durmasa da Amazon olması sebebiyle satın aldım. Bu klavye şuan Wraith sitesinde fiyatı 4000TL.DIERI Üç Modlu Mekanik Klavye K81 Kablosuz Klavye RGB Tam Renkli Arka Işık 15 Efekt Mekanik Klavye BT5.0 2.4G Tip-C Üç Modlu Bağlantı Tam Anahtar Hot Swap Yüksek : Amazon.com.tr: Bilgisayar
DIERI Üç Modlu Mekanik Klavye K81 Kablosuz Klavye RGB Tam Renkli Arka Işık 15 Efekt Mekanik Klavye BT5.0 2.4G Tip-C Üç Modlu Bağlantı Tam Anahtar Hot Swap Yüksek : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu arada %6 Kupon vardı 1553,25 e geldi.Darmoshark Sitesi: https://www.darmosharkgear.com/product/50.html![]()
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam al gitsin bence vergi çıkarsada en kötü o an teslim almazsınız depodan sonra gidip alabiliriz herhalde PTT’nin falan Amazon’la konuştuktan sonra tabi. Ben ekran resmini aldım vergi çıkmicak yazıyor yani ona göre hareket ediyorum.Hocam 1500 uygun fiyat ama vergide çıkarsa sonradan 900-1000 arası gelirse benim bütcemi aşar ne yapmamı önerirsiniz, sizin aldığınız üründede daha sonradan vergi çıkmayacaktır tarzı şeyler yazıyormuydu yoksa sadece yurtdışındanmı geliyor yazıyordu?
Nerde yazıyor hocam vergi çıkmayacağı ss atabilir misinHocam al gitsin bence vergi çıkarsada en kötü o an teslim almazsınız depodan sonra gidip alabiliriz herhalde PTT’nin falan Amazon’la konuştuktan sonra tabi. Ben ekran resmini aldım vergi çıkmicak yazıyor yani ona göre hareket ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 Euro muhabbetinide aşıyor eğer vergi hariç fiyatsa detayını bilmiyorum çok.