XG27ACDNG Valoranta uygun mu?

khadrius

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar XG27ACDNG ürününü kullanmak istiyorum 9800x3d ve 4070 super li bir bilgisayarım var valorantta yaklaşık 700 800 fps civarı alıyorum sizce bu monitörde sorun yaşar mıyım?
xl2566x+ ve bu monitör arasında kaldım valorantta ranka oynayan biriyim iki monitörün de tepki süreleri çok iyi biri tn diğeri oled panel olduğu için kullanıp deneyimleyenler varsa cevap verirse sevinirim.
Oled korkutan yani burn in ve flicker sorunları .TN 'de ise görüntüye herkes aşırı kötü diyor ips panelden geçmek korkutuyor.

Ekler

• resim_2025-10-16_074014880.webp
    resim_2025-10-16_074014880.webp
    118.5 KB · Hit: 40
G60sf alın 500hz. ROG kazığı iyidir diyorsanız baska tabii.

G60sf alın 500hz. ROG kazığı iyidir diyorsanız baska tabii.
Hocam bilgili bir abiye benziyorsunuz. Bende AOC Gaming 27G2SP monitör mevcut bunu satıp 2k 27 inç HZ olarak da fps oyunları oynuyorum onun için biraz yüksek olması güzel olur monitör almak istiyorum bütçe maks 10k desek ne önerirsin.

Hocam bilgili bir abiye benziyorsunuz. Bende AOC Gaming 27G2SP monitör mevcut bunu satıp 2k 27 inç HZ olarak da fps oyunları oynuyorum onun için biraz yüksek olması güzel olur monitör almak istiyorum bütçe maks 10k desek ne önerirsin.
27m2n3501pa veya Q27g4zr öneririm.

Aw2725df kullanıyorum.
memnun musunuz panelde yanma vs veya cw sorunu oldu mu?fps oyunlarında flicker vs sorunlar yaşattı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben fps oyunlarını genelde 6 8 saat arası oynayan biriyim kesintisiz valo ve cs de sıralama kasıyorum panel yanması yapar diye korkuyorum aslında sadece oled için

memnun musunuz panelde yanma vs veya cw sorunu oldu mu?fps oyunlarında flicker vs sorunlar yaşattı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben fps oyunlarını genelde 6 8 saat arası oynayan biriyim kesintisiz valo ve cs de sıralama kasıyorum panel yanması yapar diye korkuyorum aslında sadece oled için
Memnunum. 8 ay oldu herhangi bir sorun yok. Valorant da oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok. Flicker veya Coil whine gibi can sıkan problemlerle karşılaşmadım. Monitörün içinde aktif fan var ses yapmıyor desem yeridir. Kulağımı monitöre dayamadıgım sürece ses yok. Veya gece vakti çıt çıkmazken ve monitör kapalıyken (pc kapalı) valorant da ses kasar gibi dinlersem ufak bir tiz gibi ses geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,730
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri