Pc gerektiği gibi çalışmıyor

Reaksiyon skoru
1
bilgisayarımda ki her şey bunlar:
Cihaz adı ömer
İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-8700 CPU @ 3.20GHz (3.19 GHz)
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
Cihaz Kimliği 8BEB0B3B-A48A-40F8-B612-75C000854529
Ürün Kimliği 00330-80000-00000-AA724
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
şimdi ben bunlar varken gta 5 battlfield 1 filan oyanyabilmem gerekiyo herkese sordum öyle diyo ama hiçbirini açmıyo ilk aldığımda valo zor açıyodu ondada kasıyodu arkadaşım ben uyurken bişe yaopmıs oldu bunun sebebi ne yardım edin

Cihaz adını değil de ekran kartı, ram bilgilerini vs. paylaşsan daha makbule geçer :)

rtx 2060
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz adını değil de ekran kartı, ram bilgilerini vs. paylaşsan daha makbule geçer :)
herşeyi kopyalamışım kusura bakma

haklısın kusura bakma bitek burdan bakmayı biliyom

napcam söyleyin ekran kartı rtx 2060

rtx 2060

herşeyi kopyalamışım kusura bakma

haklısın kusura bakma bitek burdan bakmayı biliyom
Yok ya takılıyorum :) Kardeşin tam olarak bilgisayara ne yapmış hatırlıyor mu? Eğer cihazda önemli dosyaların yoksa yada yedekleyebilirsen temiz bir format at. Bios, ekran kartı ve Windows güncellemelerini yap sonra tekrar kontrol et bence.

Yok ya takılıyorum :) Kardeşin tam olarak bilgisayara ne yapmış hatırlıyor mu? Eğer cihazda önemli dosyaların yoksa yada yedekleyebilirsen temiz bir format at. Bios, ekran kartı ve Windows güncellemelerini yap sonra tekrar kontrol et bence.
bir kere atmıştım attıkken sonra da denemedim şimdi tekrara formatlarım ama bios ekran kartı filan format atmayı bilmiyorum çok bir bilgim yok ve bu 2. el bayadır açlmamıs ondan dolayıda olabilirmi

bir kere atmıştım attıkken sonra da denemedim şimdi tekrara formatlarım ama bios ekran kartı filan format atmayı bilmiyorum çok bir bilgim yok ve bu 2. el bayadır açlmamıs ondan dolayıda olabilirmi
Uzun süre kullanılmadıysa güncellemeler birikmiştir onları yapın belki normale döner.

Geri