Çözüldü✓ İnternet 4-5 gündür yavaş.

HouSH

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,467
Arkadaşlar son 4-5 gündür değişik bir sorunla karşı karşıyayım.

işten eve geliyorum 7 de . 8 de pc açıp başına geçiyorum ve internet hızım 5mbps altına düşüyor. normalde 35mbps netim var.
7 de gelip wifi ile bağlanıp hız testi yapınca 35 görünüyor. düşme yok. bir kaç kere tekrar deniyorum yine aynı. sonrasında pc açıp girdiğimde ise internet tak diye gitmiş. acayip yavaş.
müşteri hizmetleri de uğraşıyor ama yapamadı halen.
acaba başına böyle bir şey gelen varmıdır ?

sorunu chatgpt ye yazdım ve görev yöneticisinden ağı kim kullanıyor bir bak dedi. baktım ve ne göreyim steam haberim olmadan sildiğim call of duty 6yı tekrar indiyor. 4 gündür yapıyor bu şeyi. SA:DASD ASDA SDAS cidden kahkaha krizine girdim aaaa A:SDASD AS

yani arkadaşlar steam beni tongaya düşürmüş. sildiğim oyunu tekrar indiriyormuş. 150 gb birde. bi baktım %83 AS:DASD ASD AS
abi cidden tam bir malım yaaa. hiç bakmayı akıl etmedim 4 gündür.

bende oynamadığım codları, valoyu ve lolü güncelleyip durduğu için pc kasıyordu hepsini sildim bugün QVBŞKLJASBD
Bazen cok basit bisey bile gözden kacabiliyo

bende oynamadığım codları, valoyu ve lolü güncelleyip durduğu için pc kasıyordu hepsini sildim bugün QVBŞKLJASBD
Bazen cok basit bisey bile gözden kacabiliyo
cidden öyle . onay vermeden neden yüklersinki oyunu . şaka gibi :D

evet çok yaşadım ben de bu sorunu kafasına göre yüklüyor bir şeyi haber ver bari ÇÖSEYTGÇÖSEÇÖ

cidden öyle . onay vermeden neden yüklersinki oyunu . şaka gibi :D
amd update servis ve windows updatte öyle hocam, m2 olmasına rağmen bazen masaüstünde donuyor

Müşteri hizmetleri de yalandan uğraşıyormuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,976
Üyeler
183,364
Son üye
salihxyz12
Geri