🔥İndirim Volta Ev1 Elektrikli Araç 134 Bin Tl

Elim gitti gitti geldi satıcıda hiç yorum yok. Ben güvenip sipariş veremedim. Piyasa fiyatı 290 civarı.
Sadece bu urunde degil 6 urunde daha bole fiyatlandirma var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saticınin toplam 10 14 ürünü var, kedi kopek urunu satiyor. Diger urunleri piyasanin yuzde 50 alti. Satici profili berbat ne oldu belli degil. Büyük risk 😅😅

Ekler

• 1000104625.webp
    1000104625.webp
    230.6 KB · Hit: 163
  • 1000104623.webp
    1000104623.webp
    278.6 KB · Hit: 164
  • 1000104627.webp
    1000104627.webp
    89.5 KB · Hit: 159
İlk çıktığın da bile 169 binden çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Alınmaya alınır ama iptal yer. Aracı firma Trendyol ne olur bilinmez ama bağlayacak param olsa şansımı denerdim.

Edit : Trendyol destek ekibi basit bir evrak işin de bile çözüm üretmiyormuş maceraya girmeyin derim.

Arkadaslar saticinin trendyoldaki telefon numarasi bile farkli wp dan baktim direk dolandirici fake profil cikiyor muhtemelen elden para koparmaya calisacaklar hiç riske girmeyin hatta girecek risk bile yok ortada direk dolandirici

Sadece bu urunde degil 6 urunde daha bole fiyatlandirma var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saticınin toplam 10 14 ürünü var, kedi kopek urunu satiyor. Diger urunleri piyasanin yuzde 50 alti. Satici profili berbat ne oldu belli degil. Büyük risk 😅😅
Rt3 güzelmiş 🙂

Bir tek satıcı adı salatalıkçı değil.
Gerçi öyle bile olsa fake sattığı ürünler yine en çok satılana girer bu ülke de.
Hiç bir şekilde para hesaına geçmez neden böyle bir şey yapıyorlar ilginç.

Yeni gelen arkadaşlara ; genel kanı sıkıntı çıkacağı yönde forum ahaliside önermiyor.

Gercek hesap sahibi ile gorustum almayin arkadaslar hesap calinmis
IMG_1134.webp

uzak durulması gerek, zaten araç çok çirkin, citroen ami daha güzel bu klasmanda :D

Elim gitti gitti geldi satıcıda hiç yorum yok. Ben güvenip sipariş veremedim. Çünkü üç kuruşluk siparişlerimde bile trendyoldan destek alamadım genelde ikisinede güvenmiyorum.

Macera arayan varsa aracın piyasa fiyatı 290 civarı.

Yeni gelen arkadaşlara ; genel kanı sıkıntı çıkacağı yönde forum ahaliside önermiyor.
Parasını çöpe atmak isteyen varsa alabilir

Satıcıyı şikayet edin isme bak Trendyol fırsat ürünleri.Resmi falan değil resmi sanarak alsınlar diye koyulmuş

Geri