- Reaksiyon skoru
- 18
he dediğin olay bunların bizimkine kıyasla çok kolay bir sınava girmesi ise,evet ona ben de karşıyımAnlatamazsın.
he dediğin olay bunların bizimkine kıyasla çok kolay bir sınava girmesi ise,evet ona ben de karşıyımAnlatamazsın.
Kürt düşmanı bunu sen mi diyorsun la ossuruk seniAnlatamazsın.
ülkeye gelen yabancı öğrenciler özel ünilere bizden daha az ödüyor haberin var mı? zamda işlemiyor onlaraülkeye gelen yabancı öğrenciler,özel üni gibi devlete de ücret ödüyor,bu para direk halkın kasasına
mezun olduktan sonra ülkeye potansiyel olarak verecekleri katma değer de var
bu türk yurt dışında okuyabiliyorsa,bir yabancı da okuyabilmeli kötü niyeti yoksa
mesela ben bitliste kamptaydım oda arkadaşım r*syada baskı görmüş kazak türkü,bu adam karadenizdeki üni ye bile 100Kdan fazla para ödeyecek,bir de doktor olduktan sonra bizim insanımızı tedavi edecek ne güzel değil mi?
zam işlemediği konusunda fikrim yok,onu açıklar mısın lütfen?ülkeye gelen yabancı öğrenciler özel ünilere bizden daha az ödüyor haberin var mı? zamda işlemiyor onlara
bize uygulanan her sene %100 %80 civarı zam yabancı öğrencilere uygulanmıyor cüzi miktar zam yapıyorlar veya giriş fiyatından devam ediyolarzam işlemediği konusunda fikrim yok,onu açıklar mısın lütfen?
bu olmadı iştebize uygulanan her sene %100 %80 civarı zam yabancı öğrencilere uygulanmıyor cüzi miktar zam yapıyorlar veya giriş fiyatından devam ediyolar
-1Suriyeli 5 yıl bursa/mudanya'da yaşamış ırkçılık yapıyorlarmış adama, adamda dayanamamış mısıra taşınmış orda tıp okuyormuş, banada irkcimisin diye sordu cok fazla yapiyorlardi dayanamadım diyor.
![]()