birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
Mesela 9500 tl olsa alsak kız arkadaşım okuyor onun adına alıp ben kullanabilir devletin şu iadesinden yararlanmak için?
1 ya da 2 sene filan sadece sahibi kullanabilir.Mesela 9500 tl olsa alsak kız arkadaşım okuyor onun adına alıp ben kullanabilir devletin şu iadesinden yararlanmak için?
Sen uyanıksan devlet daha uyanık kanka. Yedirmezler o telefonu sanaMesela 9500 tl olsa alsak kız arkadaşım okuyor onun adına alıp ben kullanabilir devletin şu iadesinden yararlanmak için?
Aynen öyle bir kural vardı zamanında laptop aldık 4 5 ay sonra bir anda iadesi gelmişti hesabıma ben laptopu kullandım sattım1 ya da 2 sene filan sadece sahibi kullanabilir.
Laptopta sıkıntı olmaz ama telefona başka birine ait sim takarsan btk imei yi bloke ediyoAynen öyle bir kural vardı zamanında laptop aldık 4 5 ay sonra bir anda iadesi gelmişti hesabıma ben laptopu kullandım sattım![]()
Doğru 2 3 yıl oldu bu koşulları okuyalıLaptopta sıkıntı olmaz ama telefona başka birine ait sim takarsan btk imei yi bloke ediyo
Aldık gitti bakalım. Umarım keyifle, sağlıkla kullanır. Teşekkürler.Satıcı evafone resmi distrubütor falan öyle bir şey
YANAN Bİ HASRETTTİİİM HER NERDEYSENBu işin suyu çıktı aldık geçtik valla Xiaomi ile yolculuk sona erdi
Evet öğrenciysen bi ogrenci uygulamasından doğrula öğrenciligini pasaj kodunu al kullan.Öğrenci indirimi nasıl oluyor annem kullanabilir mi alsam