Msi A1250GL alınır mı??

bu enermax ın olayı nedir. sadece ucuz diye mi öneriyorlar. bi bu bi de reji bilmem ne onu öneriyor herkes. bilinçli mi yoksa en yüksek watt en ucuz ürün olarak mı öneriliyor

Fiyatı çok kötü değil , ama kronik sorunlu ve rakipleri daha f/p. Kronik sorunu ise fanı çok gürültülü çalışıyor yt de videoları bulunuyor bununla alakalı msi a-gl serisi genel olarak sorunlu bu konuda , https://www.akakce.com/power-supply...-1650-w-gen-5-0-atx-3-0-fiyati,638620058.html aynı fiyat dahilinde bu varken tercih edilmemeli.
Enermax fln alamam bilmediğim etmediğim marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu enermax ın olayı nedir. sadece ucuz diye mi öneriyorlar. bi bu bi de reji bilmem ne onu öneriyor herkes. bilinçli mi yoksa en yüksek watt en ucuz ürün olarak mı öneriliyor
Rajintek tamamen ucuz diye öneriliyor bunların hepsi b tire psu a1250gl bence kötü deil sonuçta msi ürünü bi sorun olsa direk muhattapın msi mesela

Bilinçli öneriyoruz , enermaxın olayı ucuz fiyata yüksek kalite vermesi rakipsiz fiyatı var , raijintek te öyle raijintek bir tık daha iyi enermaxtan.
Enermax fln alamam bilmediğim etmediğim marka

Rajintek tamamen ucuz diye öneriliyor bunların hepsi b tire psu a1250gl bence kötü deil sonuçta msi ürünü bi sorun olsa direk muhattapın msi mesela
tamam sen msi al sıkıntı yok.

https://docs.google.com/spreadsheet...pZRB6Xt6JWkc/edit?gid=931697732#gid=931697732 buradan bakabilirsin kalitesine C ve üstü alınabilir.

Bilinçli öneriyoruz , enermaxın olayı ucuz fiyata yüksek kalite vermesi rakipsiz fiyatı var , raijintek te öyle raijintek bir tık daha iyi enermaxtan.

tamam sen msi al sıkıntı yok.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-a1250gl-alinir-mi.1175700/#post-10578376 buradan bakabilirsin kalitesine C ve üstü alınabilir.
Bilmediğim marka almıyorum 5090 la kullanıcam kafana göre öneri yapıyorsun kullanmadığın ürünü öneriyorsun kaç kişi kullanmış enermaxı psu yu 5090 la?

Bilmediğim marka almıyorum 5090 la kullanıcam kafana göre öneri yapıyorsun kullanmadığın ürünü öneriyorsun kaç kişi kullanmış enermaxı psu yu 5090 la?
Tamam konu aç sor arkadaşım neden bana çıkışıyorsun :D enermaxı sen bilmiyorsun diye kötü bir marka mı ? gir akakçeye bak popülerliğe en üst sırada bunlar çatır çatır alıyor millet.

Tamam konu aç sor arkadaşım neden bana çıkışıyorsun :D enermaxı sen bilmiyorsun diye kötü bir marka mı ? gir akakçeye bak popülerliğe en üst sırada bunlar çatır çatır alıyor millet.
Ucuz olduğu için alınıyor ucuz etin yahnisi yenmez. İyi günler kardeşim

Seasonic tr de satılsa alırız herhalde dimi enayi
Ha iyi bari biliyormuşsun :D seasonici bilip enermaxı bilmemen ayrı ironik ama olsun , umarım her şey istediğin gibi olur kral benim amacım sana fiyatına göre en iyi şeyi önermekti ama sen gidip istediğini al karışamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri