Hocam legion ve loq arasındaki fark nedir? Bu attığın modelde anakart sorunu yaşanabilir mi?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da 14500hx 4060 victus 16
Hocam legion ve loq arasındaki fark nedir? Bu attığın modelde anakart sorunu yaşanabilir mi?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da 14500hx 4060 victus 16
60-70 arası çok fark yok 70 70ti arası ciddi fark var.Hocam merhaba genelde hep 5060'lı cihazlarda fırsat var fakat 5070 ve 5070ti cihazlarda pek bir indirim yok gibi oyun için 5060 üzer mi
? 5060'la 5070 veya 5070ti arasında kayda değer bir fark olur mu ? 5070 veya 5070 ti'lı intel işlemcili kampanyalı model var mı önerebileceğiniz ?
Tavsiye için teşekkürler hocam.Rami ve ssd'si düşük gibi geldi upgrade gerekiyor. Ram'i ve ssd'si biraz daha iyi olan alternatif var mı tavsiye edebileceğiniz ? Ben genelde amazon.com.tr satıcı tercih ediyorum sorunsuz olduğu için.Linkteki satıcı nasıldır ?60-70 arası çok fark yok 70 70ti arası ciddi fark var.
Hocam 2 farklı sorum olacak öncelikleloq giriş seviyesi, legion orta-üst seviye cihaz. Bu seneki modellerde anakart farklı.
Pil istediğiniz için amd olanı söyledim intelin performansı daha iyidir.Hocam 2 farklı sorum olacak öncelikle
Bu iki model arasında hatrı sayılır bir afrk var mı? İşlemci karşılaştırmalarına baktığımda aman aman bir fark gözükmüyor gibi ve bazı yerlerde i7 daha önde gözüküyor.
Bir diğer sorum da
Bu iki cihaz arasında model ve ssd dışında bir fark yok gibi işlemci, ekran kartı ve ramleri de aynı bu fark için değen başka bir neden var mı?
Pil istediğiniz için amd olanı söyledim intelin performansı daha iyidir.
Loq da gayet alınabilir çok çıkmak istemezseniz.
Hocam önerebileceğiniz ram'i ve ssd'si daha iyi olan alternatif var mıdır ? 90k tl'ye kadar çıkabilirim.60-70 arası çok fark yok 70 70ti arası ciddi fark var.