Acil Garantiden gelen laptop teklifi kafam karıştı

Victus yerine Omen veriyorlar, 5050 ile 4060ın mobil versiyonları neredeyse aynı güçte, verdikleri cihazın işlemcisi daha güçlü, SSD de daha yüksek çok haksız bir durum yok ortada. Satış fiyatı da zaten Omen olduğu için daha yüksektir. Aynısını almasından çok daha mantıklı bence her türlü.
haksız bir durum var demedim ama bir üst modeli de pek sayılmaz, tabi arkadaşa kalmış ben olsam victus 5060 için şansımı denerdim

Benim önerim: fiyat farkını geri al, Victus’ni düzeltip RTX 4060 ile kullanmaya devam et ya da garanti değişiminde benzer veya daha iyi bir GPU garantisi iste. Eğer teklif edilen Omen’da GPU watt’ı yüksek versiyon bir RTX 5050 ise ve performans testleri senin oyunlarında iyi çıkıyorsa değişim düşünülebilir ama şu an net olarak “kazanırım” diyemem.

haksız bir durum var demedim ama bir üst modeli de pek sayılmaz, tabi arkadaşa kalmış ben olsam victus 5060 için şansımı denerdim
Donanım olarak muadil sayılır, ama cihaz premium segmentte klavyesi ekranı soğutması ses sitemi kasa kalitesi falan neredeyse her şeyi daha iyi Victustan.

Şansını deneyebilir firmayla görüşebilir ama THH ye falan gitmelik bir durum da yok bence.

ben kabul ederdim uğraşmadan muadil bir cihaza geçmek daha iyi bence

5060 talep et olmazsa bunu al geç 31 lirayı alma sakın.

5060lı iste olmazsa bunu da kabul edebilirsin. 5050 4060'a eş güçte sayılır. Para iadesi almayın sakın.

Zorla ve elin boş dön. Satın aldığın fiyatı geri öderler. Bakarsın.

Verecekleri cihaz daha iyi hocam yapışın direkt

CPU zaten daha iyi, GPU'da 5050 %7-8 daha geride ama DLSS4 ile uçar kaçarsın zaten 4060 falan kalmaz ortada. DLSS açmasan bile aradaki farkı CPU kapatır. Her türlü verecekleri cihaz mantıklı

Geri