Arkadaşlar chrome kapattıgım an choreme tüm hesaplardan çıkış yapıyor ?

Ayarlar/ Gizlilik ve güvenlik/ Çerezler ve diğer site verileri/ Tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizleme" etkin mi değil mi denetler misin? Şöyle bir şey buldum. Bu da olmazsa Türk usulü sil yükle.
hocam öylr ayar göremedim en son dediğiniz gibi yapıcam

chrome://settings/cookies
şunu aratırmısın çıkması lazim

Ne demek hocam rica ederim. Birde opera neden kasıyor hocam? İnstagram gibi yerler açıkken bende de kasıyorda onun dışında sıkıntı olmuyor.
yani hocam nası desem mesela sekme acmak icin basıyorum algılamıyo yine basıyorum ondan sonra algilyo ya da mesela wpde birine yazıyorum yazarken kasıyo harfler 2 3 sn sonra yazılıyo

yani hocam nası desem mesela sekme acmak icin basıyorum algılamıyo yine basıyorum ondan sonra algilyo ya da mesela wpde birine yazıyorum yazarken kasıyo harfler 2 3 sn sonra yazılıyo
İlk açılırken bende de oluyorda yani ilginç. Sistem nedir ram vs? Çok ram kullanıyor. Arkada wp ig falan açık olunca kastırıyor olabilir.

1. olarak misafir modunda olabilir misin?
2. geçmişinde temizleniyor mu?

1. olarak misafir modunda olabilir misin?
2. geçmişinde temizleniyor mu?
hocam gecmiş gidiyor evet misafir modunda değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk açılırken bende de oluyorda yani ilginç. Sistem nedir ram vs? Çok ram kullanıyor. Arkada wp ig falan açık olunca kastırıyor olabilir.
16 gb ram 3400 mhz ryzen 7 5700x ve rx7600 var

hocam gecmiş gidiyor evet misafir modunda değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16 gb ram 3400 mhz ryzen 7 5700x ve rx7600 var
1762753187102.webp

Microsoft Edge tarayıcısında böyle bir ayar var yanılmıyorsam Chrome de buna benzer bir ayar vardı sekmeler kapandığında geçmişi temizle şeklinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,020
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri