FurkanBrkz 80+ Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 261 Reaksiyon skoru 53 10 Kasım 2025 #1 Bu sorunun çözümü nedir? Sağ tık yapıp buraya ayıkla yapınca çözülüyor kısmını biliyorum. Zipe çift tıklayınca eskisi gibi açılmasını istiyorum. Onu çözemedim. Saygılarımla; Ekler Ekran Görüntüsü (146).webp 278.3 KB · Hit: 23
Bu sorunun çözümü nedir? Sağ tık yapıp buraya ayıkla yapınca çözülüyor kısmını biliyorum. Zipe çift tıklayınca eskisi gibi açılmasını istiyorum. Onu çözemedim. Saygılarımla;
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 3,098 Reaksiyon skoru 774 10 Kasım 2025 #2 Windowsun kendi rar açmasını kullanmak istiyor isen sağ tıkla varsayılan olarak açtan Dosya gezginini seç.
Windowsun kendi rar açmasını kullanmak istiyor isen sağ tıkla varsayılan olarak açtan Dosya gezginini seç.
FurkanBrkz 80+ Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 261 Reaksiyon skoru 53 10 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DogancanYr yazmış: Windowsun kendi rar açmasını kullanmak istiyor isen sağ tıkla varsayılan olarak açtan Dosya gezginini seç. Devamı için tıklayın... Teşekkürler. İşimi görür bu
DogancanYr yazmış: Windowsun kendi rar açmasını kullanmak istiyor isen sağ tıkla varsayılan olarak açtan Dosya gezginini seç. Devamı için tıklayın... Teşekkürler. İşimi görür bu