Çözüldü✓ Ramleri 6000mhz yapınca PC çok daha geç açılıyor

Oyunlarda vs performans kaybı olur mu ya da gec açılmada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapattım yine düzelmedi hocam
Hayır performans artışı olur, eğer stabilite sorunları yoksa. Stabilite problemi olursa zaten çökme, mavi ekran gibi hatalar alırsın, hiç bir hata almıyosan bi sorun olmaz geç açılış. Sadece açıldığında görev yöneticisinde performans sekmesinden bi kontrol et 6000mhz gösteriyor mu orada.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hayır performans artışı olur, eğer stabilite sorunları yoksa. Stabilite problemi olursa zaten çökme, mavi ekran gibi hatalar alırsın, hiç bir hata almıyosan bi sorun olmaz geç açılış. Sadece açıldığında görev yöneticisinde performans sekmesinden bi kontrol et 6000mhz gösteriyor mu orada.
Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım oyunlarda takılma vs bile olmadı görev yöneticisinde 6000 gözüküyor şuan ama pc 4800de daha hızlı açılınca bir sorayım demiştim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam birde biosta dram status diye bir yerde 4800mhz gösteriyor ama onun hemen üstünde information bölümünde 6000mhz gösteriyor normal mi

Son düzenleme:
Bu ayarları yapınca hem 6000mhz hemde 13.3 saniyede açıldı bilginize hepinize çok teşekkür ederim
Expo 1
Memory Context Restore = Enabled
Power Down = Enabled

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37