🔥İndirim MSI 500Hz QD-OLED Monitör Kazanma Fırsatı!

MSI TÜRKİYE

Firma Yetkilisi
Reaksiyon skoru
391
Başlıksız-1.webp

Reflekslerinizden Daha Hızlı: FPS Oyuncuları için MSI 500Hz QD-OLED Monitörler

Her milisaniye önemlidir. 500Hz yenileme hızı, daha hızlı tepki ve kristal netliğinde hareket sağlar; tehditleri anında fark edersin. İster FPS rekabetçisisin ister eğlence için oynuyorsun, 500Hz her şeyi kazandıran o anı yakalamanı sağlar. Şimdi siz de bu yarışmaya katılarak MSI MPG 271QR QD-OLED X50 monitör ya da diğer ödüllerden birini kazanma fırsatı yakalayın!

◆ Adım 1 ▶ Standart yenileme hızları ile 500Hz arasındaki farkı gösteren ya da MSI 500Hz QD-OLED’in neden nihai oyuncu monitörü olduğunu vurgulayan komik/yaratıcı bir görsel hazırla.

◆ Adım 2 ▶ Görselini Facebook, Instagram, X (Twitter), Threads veya Pinterest gibi sosyal mecralarından birinde şu etiketlerle paylaş: #MSIQDOLED #FasterThanYourReflexes

★ Reddit’te paylaşıyorsan, lütfen oraya yükleyip doğrulama için ekran görüntüsü al.

◆ Adım 3 ▶ Gönderinin ekran görüntüsünü al ve görevini tamamlamak/çekiliş hakkını kazanmak için Gleam kampanya sayfasına yükle.

Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

★ Büyük Ödül: MSI MPG 271QR QD-OLED X50 × 1

★ İkincilik Ödülü: MSI MAG 272QP QD-OLED X50 × 1

★ Katılım Ödülü:100 ABD$ Steam Cüzdan Kodu × 10

▶ Kazanan Açıklanma Tarihi: 12 Aralık 2025

Detaylı bilgi için:

Yok yaw

Alıntıyı görüntüle

Her milisaniye önemlidir. 500Hz yenileme hızı, daha hızlı tepki ve kristal netliğinde hareket sağlar; tehditleri anında fark edersin. İster FPS rekabetçisisin ister eğlence için oynuyorsun, 500Hz her şeyi kazandıran o anı yakalamanı sağlar. Şimdi siz de bu yarışmaya katılarak MSI MPG 271QR QD-OLED X50 monitör ya da diğer ödüllerden birini kazanma fırsatı yakalayın!

◆ Adım 1 ▶ Standart yenileme hızları ile 500Hz arasındaki farkı gösteren ya da MSI 500Hz QD-OLED’in neden nihai oyuncu monitörü olduğunu vurgulayan komik/yaratıcı bir görsel hazırla.

◆ Adım 2 ▶ Görselini Facebook, Instagram, X (Twitter), Threads veya Pinterest gibi sosyal mecralarından birinde şu etiketlerle paylaş: #MSIQDOLED #FasterThanYourReflexes

★ Reddit’te paylaşıyorsan, lütfen oraya yükleyip doğrulama için ekran görüntüsü al.

◆ Adım 3 ▶ Gönderinin ekran görüntüsünü al ve görevini tamamlamak/çekiliş hakkını kazanmak için Gleam kampanya sayfasına yükle.

Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

Detaylı bilgi için:

Servisinize ekran kartımı bakım için göndericem ama geçmişte mağdur ettiler beni öneriniz nedir bu konuda?

yeni trend bu zatenürünü kullanmadan güzel yorum yap vs. çekilişe katıl ya çıkarsa. Msı da 2 monıtor parasına bedava etkileşim kassın başka insanlarda bu kadar yorum var iyidir diyip alsın. Sonra ürün kötü çıkarsa kulakta çınlama :D

Alıntıyı görüntüle

Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

Detaylı bilgi için:

Hocam bizim Steam kodları nere gittü? o.O2

Böyle reklam,reklam güzel de birini 5'inde, diğerini 4'ünde kaydettik talep hala inceleniyor. Kod bittiyse bari bitti diyin.

1763124096568.webp

1763124141106.webp

Şansım o kadar kötü ki; 2 kişi katılsa biri ben olsam yine kazanamam.. o yüzden katılmıyorum.. 😅

13K'ya aldğım MSİ G274QPX 240HZ 2K monitörün kart sorunu var kronik sorunlu ürün, arkasında kimse durmuyor. Bununla ilgili komik bir görsel hazırlasam mesela kabul olur mu @MSI TÜRKİYE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,222
Üyeler
187,013
Son üye
130yedi
Geri