Öneri Max 8 bine ekran kartı önerisi

%40 fanda bu değerler olmalıydı ama bu değerlerde kart fps değerini normal şekilde vermiş. Gpu hotspot 100 dereceyi geçerse bakım yapılabilir gpu temp bir tık yüksek ama performansı etkilememiş.
Hocam 72 derece benim attığım resimde arkadaşın aynı kartta attığı testte 78 derece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%40 fanda bu değerler olmalıydı ama bu değerlerde kart fps değerini normal şekilde vermiş. Gpu hotspot 100 dereceyi geçerse bakım yapılabilir gpu temp bir tık yüksek ama performansı etkilememiş.
Bu arada kart zaten boştayken %30 1200rpmde dönüyor.

Hocam 72 derece benim attığım resimde arkadaşın aynı kartta attığı testte 78 derece.

Bu arada kart zaten boştayken %30 1200rpmde dönüyor.
normalde serin bir rtx 3060 66 68 derece olmalı benim en son sattığım rtx 3060 68 dereceyi geçmiyordu 80 dereceye çıktığı zaman bakım yapılabilir

normalde serin bir rtx 3060 66 68 derece olmalı benim en son sattığım rtx 3060 68 dereceyi geçmiyordu 80 dereceye çıktığı zaman bakım yapılabilir
Konu sahibi arkadaşın attığı resimde 78 derece gpu temp arkadaş görür umarım bu yorumunuzu.

3-5 fps fark olur bence normaldir. Kaça alacaksınız hocam siz
Hocam 6.800'e düştük. Param Güvende ile 7.150 civarına falan geliyor. Arkadaş cw var demişti video attı ama bana ses falan gelmedi.

Benim 3060 da ilanda neyini beğenmedin 😂
Görmemiş olabilirim hocam valla ama arkadaşla konuştuk. Eğer sıkıntısız ise konuşabiliriz seninle de. Dm'den yaz. Sorunsuz sıkıntısız 12gb 3060 var ise beklerim.

Konu sahibi arkadaşın attığı resimde 78 derece gpu temp arkadaş görür umarım bu yorumunuzu.
Hocam bu bir sürü foto ile attığım Zotac iyi mi şimdi? Alacağım birazdan. Sıcaklıklar falan sorun olur mu? Kasam 6 fanlı.

Hocam 6.800'e düştük. Param Güvende ile 7.150 civarına falan geliyor. Arkadaş cw var demişti video attı ama bana ses falan gelmedi.

Görmemiş olabilirim hocam valla ama arkadaşla konuştuk. Eğer sıkıntısız ise konuşabiliriz seninle de. Dm'den yaz. Sorunsuz sıkıntısız 12gb 3060 var ise beklerim.

Hocam bu bir sürü foto ile attığım Zotac iyi mi şimdi? Alacağım birazdan. Sıcaklıklar falan sorun olur mu? Kasam 6 fanlı.
Bence sorunlu değil NVİDİA 83 dereceye kadar kart aynı performansı verecek diyor zaten.

Hocam senin attığının ilanı var ise atar mısın?

Zotac olanı aldım beyler. Hayırlısı olsun bakalım. Ekran kartı geldiğinde DDU ile bu AMD'nin driver'ları silip onun driver'ları kuracağım. Furmark vb. testlerini yapar öyle yeni konu açarım artık.

Forumdan birinden alacağım 12gb. Testleri aşağıda. CW var diyor.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

AMD'ye artık bulaşmam hocam.
Bunu aldım.

Hayırlı olsun bendeki Asus dual 9.500 e ilanda çokta fiyat düşmem zaten :)

Hayırlı olsun ama kartı beğenmedim.

Asus Rog 6650XT 6 ay garantili 7'ye verdim geçen hafta.
3060lara 9-9.5 isteyenler var 😄 O paraya 3070 veriyorlar.
6700xt ve 3060 piyasası anlamsız pahalı bunlar yerine 3060ti/3070 bakılmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri