nasıl sorunlar yaşadınız hocam 3 yıldır 6600 kullanıp rdr vs oynuyorum herhangi bir sorun yaşamadım
valla hocam şöyle oldu, forumlarda da çok yardım aradım redditte filan çözemedik
kart asus dual 6650 xt idi muadilleri 8k filanken ben 11500 filan ödedim markadan dolayı iyi olsun dedim
1060 rog strix'den geçiş yapmıştım ve sıfır sistem toplamıştım yani software windows her şey sıfır. nvidia üzerine kurma değil
volorant gibi çerez oyunlarda sıkıntı yoktu ama mesela tomb raider vb. ekran kartını kullanan her oyunda 2-3 alttab'da bir kesin olarak crash veriyordu %100. kartı 5-6 ay kullandım bu süre zarfında betalarda dahil ulan bu sefer düzelmiştir diye tüm driverları kurdum denedim hatta eskileride kurdum olmadı
bir sorunum monitör uykuya girince uyanmıyordu arkadan düğmeden pcyi kapatmak gerekiyordu. önceki sistemimi 6 yıl kullandım 1 defa bile sorun yaşamadım
gpu sıcaklıgı 70 75 iken hot spot 115 oluyordu ve fanlar 3000-3500 rpm dönüyordu aşırı gürültüydü, fan curve yemiyordu çünkü gpu hotspot'u baz alıyor. ne yaparsan yap hotspot o kadar sıcakken senin ayarlarını geçersiz kılıyor. oysaki ben psu'yu bile rog strix 0 rpm fan almıştım sessizlik adına, aşırı gürültü alıyordum
usb drop am4 yazarsın görceksiniz klavye mouse kendi kendine kopuyordu fakat bu gpu'dan ziyade işlemci anakart amd sorunuydu yine
yani intel + nvidia'dan geçtiğime o kadar pişman oldumki ve o bilgisayarı yarı parasına sattım bana çok koydu. hazır sistem değildi çünkü ramler filan rgbli 32'lik almıştım ssd kc3000 vs. herşeyi sıfır tertemiz açıp toplamıştım şuanki hesapla en az 15k belki daha fazla zarar ettim satılmıyorduda ve tek tek toplamak muazzam bir pahalıya patlamıştı. anakartı filanda wifili almıştım rog
yani başta telaşlanmadım düzelir dedim vs. ama hiç düzelmedi hocam hergün bios güncellemelerine bakıyordum yenisi gelince vs kuruyordum uzun oldu biraz ama durum bu