Ekranın sol kısmında beliren ince uzun siyah bar.

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
11
AMD 9070 XT kullanıyorum. Bir süredir oyun açarken (örneğin guild wars 2 başlatıcısına tıkladığımda) ekranın sol kısmında ince uzun siyah bir pencere-bar açılıp kapanıyor. Cmd ekranı gibi büyük değil daha çok yukarıdan aşağıya uzanıyor, üst ve alt çerçeveye değmiyor. Ekranın sol-orta kısmında belirip kayboluyor. AMD Adrenaline uygulamasını silip denedim yine belirdi. Sorun ne olabilir virüs vb ?

Edit: sanırım sorun xbox gamebardan kaynaklanıyor

Son düzenleme:
Amd adrenalin uygulamasını açıp performans-ölçümler-katmanlar kısmına bakabilir misin ardından katmanları göster butonu aktif mi değil mi ona bakar mısın

Amd adrenalin uygulamasını açıp performans-ölçümler-katmanlar kısmına bakabilir misin ardından katmanları göster butonu aktif mi değil mi ona bakar mısın
ss attım. hocam zaten adrenalin uygulamasını komple sildim denedim yine aynı şey oluyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-26 174506.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-26 174506.webp
    12.9 KB · Hit: 10
Anladım şu anlık bir tahminim daha var ama o bar nasıl kapatılıyor emin değilim. Oyunları açarken ekran kartının kullandığı özellikleri gösteren bir pencere vardı bu o olabilir. Chill- Boost- Anti lag-freesync gibi özellikleri gösteriyor ve sonrasında kapanıyor. Bu bar nasıl kapatılıyordu hatırlayamadım.

Anladım şu anlık bir tahminim daha var ama o bar nasıl kapatılıyor emin değilim. Oyunları açarken ekran kartının kullandığı özellikleri gösteren bir pencere vardı bu o olabilir. Chill- Boost- Anti lag-freesync gibi özellikleri gösteriyor ve sonrasında kapanıyor. Bu bar nasıl kapatılıyordu hatırlayamadım.
windows 11 gamebar ile ilgili olabilir mi? o barı kapatsam da oyun açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde tekrar beliriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,422
Üyeler
187,508
Son üye
MrLeblebi19
Geri