2 MONİTÖR ARASINDA KALDIM

Neofelis

80+
Reaksiyon skoru
0
Şimdi bir monitör alacağım. 2 monitör arasında kaldım.
ASUS TUF Gaming VG27AQML1 ilk seçenek bu.
ASUS TUF Gaming VG27AQL5a diğer seçenekte bu hangisi daha iyi sizce?

Şimdi bir monitör alacağım. 2 monitör arasında kaldım.
ASUS TUF Gaming VG27AQML1 ilk seçenek bu.
ASUS TUF Gaming VG27AQL5a diğer seçenekte bu hangisi daha iyi sizce?
hocam ml 1 de pivot yok tek diğerine göre tek artısı 40 hz daha hızlı . hz benim çok önemli diyorsanız alınabilir ama bence aradakı 2bin liraya değmez . aql5a yı kendimde kullanıyorum bu arada sormak istediğin varsa bu monitörle ilgili cevaplayabilirim

Hz önemliyse 300hz olanı alın, o kadar fiyat farkına değmez. Ama diğerini alacağım dersen de onu da almanı önermem. Lenovo Legion 27QD-10 daha güzel.

hocam ml 1 de pivot yok tek diğerine göre tek artısı 40 hz daha hızlı . hz benim çok önemli diyorsanız alınabilir ama bence aradakı 2bin liraya değmez . aql5a yı kendimde kullanıyorum bu arada sormak istediğin varsa bu monitörle ilgili cevaplayabilirim
Aga renk fln nasıl meselaha oyunlardaki performansı nasıl görüntü kalitesi renkler

1 de pivot yok tek diğerine göre tek artısı 40 hz daha hızlı . hz benim çok önemli diyorsanız alınabilir ama bence aradakı 2bin liraya değmez . aql5a yı kendimde kullanıyorum bu arada sorm

renk derinliği renk sayısı diğer renk değerleri vs güzel hocam detaylı da bakabilirsin epeyden.
hepsine baktım işte sadece hz farkı var oda eder mi? sanmam ama 2 k da zaten 200 fps üstü zor çıkarım bide renk vs bütün hepsinde önde hz hariç

hepsine baktım işte sadece hz farkı var oda eder mi? sanmam ama 2 k da zaten 200 fps üstü zor çıkarım bide renk vs bütün hepsinde önde hz hariç
aynen çok fps oyunu oynamıyorsan 200hz da gayet yeterli

bunları neden tercih etmedin
knk 320 hz e gerek yok 200 üstüde yeterli bide asus ve msı dışındaki markalar biraz riskli

oc ile 210 oluıyor en fazla . normaldede 200
hmmm zaten böyle hikayeli oyunlara yönelicem yeter gibi bence 210 cs oynuyorum bide sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen çok fps oyunu oynamıyorsan 200hz da gayet yeterli
knk diğer monitörün renkleri baya iyiymiş aslında onuda tercih edebilirim videolarda va renkli ips diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,280
Üyeler
185,700
Son üye
Shaolinnn
Geri