Yardım Cs2 arkadaşlarla beraber dm nası atıcaz kimse olmadan

İmla kurallarından dolayı ban yemeden önce konuyu anlaşılır şekilde düzenleyin yardımcı olan birisi çıkar belki.

Gece 1 de yazınca böyle oluyo 😂 3 kişiyiz dm atıcaz başka kimse olmasın istiyoruz fakat kendim lobi kurunca diğer arkadaşların pingi yüksek oluyor bunu nasıl çözeriz

Google a Cs2 servers yaz onlardan boş olan birine girin aim redline vs

Hocam ben sunucu kiralama işi için test edecek kişiler arıyorum. Bana ulaşın yardımcı olmaya çalışırım. @Logicman

Consoldan oyun modunu değiştiebiliyormuyuz acaba ordan rekatberçiden, deatmatche geçme falan
Kaç kişi oynayacaksınız eğer 5 kişi oynayacaksanız oyun içinde lobide toplanıp botlara karşı ölüm maçı açıp sonra botları kickleyip oynayabilirsiniz. eğer daha fazla kişi oynayacaksanız cybershoke sunucularında boş olanda oynayabilirsiniz.

Kaç kişi oynayacaksınız eğer 5 kişi oynayacaksanız oyun içinde lobide toplanıp botlara karşı ölüm maçı açıp sonra botları kickleyip oynayabilirsiniz. eğer daha fazla kişi oynayacaksanız cybershoke sunucularında boş olanda oynayabilirsiniz.
3 kişi ama lobiyi ben kurup başlatınca diğerlerinin pingi yüksek oluyo nedense benim internetin iyi aslında

Geri