Çözüldü✓ Arpelia Masa için Stand Uyumu

iłkay

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar iyi geceler. Arpelia 160x80 olan modeli almayı düşünüyorum, eğer daha iyi öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim o fiyat bandında 3500-4000 aralığında. Esneme ve sallanma olmasın yeterli. Bu masaya monitör standı ve mikrofon standı takabilir miyim? Demir Profiller takmama engel olur mu acaba

Arkadaşlar iyi geceler. Arpelia 160x80 olan modeli almayı düşünüyorum, eğer daha iyi öneriniz varsa onu da değerlendirebilirim o fiyat bandında 3500-4000 aralığında. Esneme ve sallanma olmasın yeterli. Bu masaya monitör standı ve mikrofon standı takabilir miyim? Demir Profiller takmama engel olur mu acaba

Ben de Arpelia masa kullanıyorum 160 cm olan. Sağlam, tank gibi masa ama proflden dolayı monitör standandı takmaya izin vermiyor.

Ben de Arpelia masa kullanıyorum 160 cm olan. Sağlam, tank gibi masa ama proflden dolayı monitör standandı takmaya izin vermiyor.
hangi model standın var, bir kaç kullanan kişinin takabildiğini gördüm

Ben sizin masanın Flinder marka olanını kullanıyorum. 2 standım var, ikiside bu şekilde takılı.

1764716234828.webp

Ben sizin masanın Flinder marka olanını kullanıyorum. 2 standım var, ikiside bu şekilde takılı.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Çok soruşturdum ama kimse net bir şey söylemedi ya da olumsuz görüş bildirdi. Böyle profile denk gelecek şekilde oluyorsa sıkıntı yok zaten. Kullandığınız standın marka modeli nedir?

North Bayou F80 kullanıyorum. Bilmiyorum ben bu şekilde taktım. Profil ölçüsü 40x20 ona göre düşünebilirsiniz. 20 olan kısma takılı durumda

Arpelia masa kullanıyorum aynı bu arkadaşın ki gibi takılı gayetde sağlam
North Bayou F160 ve Fifine Bm88 takacağım yani uyumlu olur diyorsunuz, kız arkadaşıma xDrive Rüzgar kurmuştum gayet beğendim. onu da alabilirim konu biraz içime sinmezse

tamamdır arkadaşlar teşekkürler fikirleriniz için değerlendirip kendime göre alacağım, çok sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,961
Üyeler
186,124
Son üye
Nurdo
Geri