Pny markasını övüyordunuz aldık

eyvah eyvah bu konun sonu pek hayra alamet değil

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş
Ben de yeni Colorful i game rtx 5070 ultra w aldım acaba aynı sorunu yaşar mıyım ya normalde asusdan şaşmazdım herkes çok beğeniyor diye aldım

eyvah eyvah bu konun sonu pek hayra alamet değil
Olmaz ki hocam. Bi tarafta Büyük marka taparlar danlayıp ucuz etin yahnisi diyecek ama haberi yok globalda asus ile arasında 20-30€ olduğundan. Tr de komisyonu iclerine döşeyince ucurum bi kalite sanıyorlar.

Diğer tarafta tamam belki ilk kez aldın ekran kartı da arkadaş bi sakin ol fotoğrafı yükle ne yapacam diye sor adam üretim hatasını forumda destek verenlere yıkıyor. Al birini bur ötekine

senin şansına üretim hatalarından biri denk gelmiş aynı sorun msi asus gibi bilindik markalardada var
çok saçmalamışsın

Bu tarz kartların asıl sıkıntıları soğutma kısmında oluyor. (blok/fan gibi) chipset üzerindeki hatalar her markada olabilir. Pny ekran kartı kullananlardan şikayet eden daha duymadım..

bende çok övülen havitin kulaklığından kazık yedim hocam :D 369 gram çıktı kulaklık ve kutusunu açmadığım halde iade almadılar şimdi sürünüyorum :DD her önerileni kesinlikle almamalısın

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş
Bunu hangi kör lehimlemiş abüzer kömürcüye versen dümdüz kompanent lehimler

valla pny yi bilmem o yüzdende güvenmem benim için kalite sıralaması : SAPPHİRE - ZOTAC - MSİ Diye gider diğer markalar sağlam indirim olmadıkça bulaşmam

bende çok övülen havitin kulaklığından kazık yedim hocam :D 369 gram çıktı kulaklık ve kutusunu açmadığım halde iade almadılar şimdi sürünüyorum :DD her önerileni kesinlikle almamalısın
Havit h2002p mi

Yorumlar her zamanki gibi

Ekran görüntüsü 2025-12-03 131039.webp

Forumlardaki cahilliği hiçbir yerde bulamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,895
Üyeler
186,116
Son üye