Bu M2 SSD alınır mı? (Exceia Plus G3)

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
342
Bütçe
4100
Dostlar selam, Bu m2 ssdyi almayı düşünüyorum şuan 3300tl baya iyi gibi bu fiyatta tek ürün bu diğer önerilerinize de açığım bütçe 4100tl..

Evet alınır , son zamanlardaki en f/p ssd'lerden biri.

Evet alınır , son zamanlardaki en f/p ssd'lerden biri.
Adrese teslimata uygun değilmiş... alamıyoruz maalesef ya heyecanlanmıştım bir an :// bu bütçede bulamayız artık

Kullanıyorum gayet f/p ssd. Ama bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum. Ben 2 ay önce 1400e almıştım :D

Kullanıyorum gayet f/p ssd. Ama bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum. Ben 2 ay önce 1400e almıştım :D
Kankam şöyle söyleyeyim bu fiyata 1tb m2 ssd yok :D bu var sanıyordum sadece bazı mağazalarda varmış internet stoğu yokmuş.. 3.5-4.000TL ye m2 ssd kalmamış piyasada

Kankam şöyle söyleyeyim bu fiyata 1tb m2 ssd yok :D bu var sanıyordum sadece bazı mağazalarda varmış internet stoğu yokmuş.. 3.5-4.000TL ye m2 ssd kalmamış piyasada
Evet fiyatlar uçtu maalesef. Bende 1 haftalık buldum aldım işte. 500 paraasına 1tb :D

Evet fiyatlar uçtu maalesef. Bende 1 haftalık buldum aldım işte. 500 paraasına 1tb :D
Hayırlısı olsun hocam. Bu yapay zeka firmaları önümüzdeki 1-2 yılın ram, ssdlerini hep tüketmiş bu artış daha çoook devam eder

Hayırlısı olsun hocam. Bu yapay zeka firmaları önümüzdeki 1-2 yılın ram, ssdlerini hep tüketmiş bu artış daha çoook devam eder
Pc satmaya korkuyorum ram fiyatları yüzünden

Kullanıyorum sıfır sıkıntı. Alalı 1 ay oldu benim de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,448
Üyeler
185,887
Son üye
lowinya
Geri