CS 2'de Seçkin Harita Seçme Bölümünde Oyundan Atıyor.

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
739
Merhaba son 1 haftadır CS de birtakım problemler var ve en önemli problem seçkine girdiğimde harita seçme ekranında oyundan atması veya menüye atması sorun bu kadar olmakla kalmıyor eğer tüm takım aynı gruptaysak onlarıda oyundan atıyor ve harita seçemiyoruz.

bir diğer sorun da maçtayken bi anda menüye ya da oyundan atması, menüye atınca tekrar girebiliyorum ama oyundan atınca oyun saçma sapan şeyler yüklüyor steam üzerinden ve tekrar oyuna girmem en az 5 dakika sürüyor indirdiği şey bir türlü inmiyor

bu sorunları yaşayan ve çözen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi oyun zevkim alt üst oldu

Cs de malesef bir takım sorunlar var. Bazen geceleri silah yarışında vac sebebiyle deyip sürekli oyuncuları atıyor ve tekrar giremiyorlar.

Cs de malesef bir takım sorunlar var. Bazen geceleri silah yarışında vac sebebiyle deyip sürekli oyuncuları atıyor ve tekrar giremiyorlar.
Goodbye dpi dan falan olabilir mi acaba discorda başka türlü giremiyorum onu kapatınca o yüzden hiç denemedim

Goodbye dpi dan falan olabilir mi acaba discorda başka türlü giremiyorum onu kapatınca o yüzden hiç denemedim
Bende de açık ama mesela neden gece yapıyor. Yine de goodbye kapatıp denemen lazım eğer onda da olursa yapacak bir şey yok gibi. Hile kullanan adamları oyundan atmaz, kullanmayanlar bir sürü problemle karşılaşır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,263
Üyeler
186,863
Son üye
heidfisch
Geri