% kaç olsun kablolu olur mu ne için kullanacaksın fps oynuyosan kablolu manyetik al benceMAX 6 BİN TL 5 BİN BANDINDA OLRSA ÇOK İYİ OLSUN BEYAZLA KARIŞIK RENKLERDE OLABİLİR
MAX 6 BİN TL 5 BİN BANDINDA OLRSA ÇOK İYİ OLSUN BEYAZLA KARIŞIK RENKLERDE OLABİLİR
boyut tercihiniz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela bu fazlasıyla işinizi görür
numpadli istiyorsanız
![]()
AKKO 5098B Plus Santorini RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
en fazla tkl şeklinde olsun lütfen 60-65-68 de okey% kaç olsun kablolu olur mu ne için kullanacaksın fps oynuyosan kablolu manyetik al bence
meyergaming.com
attığım nasıl![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
reis benim attığım alüminyum klavye manyetik sviç alınca kaliteyi hissedeceksinen fazla tkl şeklinde olsun lütfen 60-65-68 de okey
![]()
VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye
VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
böyle bişey buldum ama şu an ss apex pro mini wirrles kullanıyorum baya alıştım aslında manyektik olmasına ama şık olması da performası kadar önemli şu an kullandığım kalas gibi duruyor full beyaz sisitemde
attığım nasıl
manyetikle mekanik arasında baya fark var fps oyunlarında üst ranksan rs6 al yani bende rs7 varen fazla tkl şeklinde olsun lütfen 60-65-68 de okey
![]()
VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye
VGN V87 PRO Kablosuz Mekanik Klavye özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
böyle bişey buldum ama şu an ss apex pro mini wirrles kullanıyorum baya alıştım aslında manyektik olmasına ama şık olması da performası kadar önemli şu an kullandığım kalas gibi duruyor full beyaz sisitemde
attığım nasıl