Dji osmo action4 - insta 360 x3 hangisini almaliyim

tunq

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
motordayken kullanmak icin aksiyon kamerasi bakiyorumda 10 15k arasi hangisi daha iyidir sizce

Dji osmo 4 var çok memnunum. Tek sorun çok sıcaklarda sıkıntı çıkartıyor

Ben 5 pro satiyorum Antalya civarindaysan verebilirim 14 den veriyorum 2 ay falan oldu alanı

360 ayrı bi güzel bence. 2 tane kamera varmış gibi çekiyor.

goruntu kalitesinden memnunmusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahibinden param guvende ile falan alabilirim anlasirsak
1284832700 numara ,sahibinden 128GB bekler kartı dahil
Param guvendeye cevirilebilirse yaparım, çok kesinti yapar mı bilmiyorum 14 bin bu cihaz için şuan uygun diye düşünüyorum

1284832700 numara ,sahibinden 128GB bekler kartı dahil
Param guvendeye cevirilebilirse yaparım, çok kesinti yapar mı bilmiyorum 14 bin bu cihaz için şuan uygun diye düşünüyorum
fiyat iyi gozukuyo evet hafta ici almayi dusunuyorum daha kesinlesmeden pazarlik falan yapmayayimda kaska nasil bagladiniz

fiyat iyi gozukuyo evet hafta ici almayi dusunuyorum daha kesinlesmeden pazarlik falan yapmayayimda kaska nasil bagladiniz
KNmaster sitesinden motorsiklet kamera bağlantı aparatı aldı ,
Bant kutu içinde çıkıyor, 3m de içinde . her şey hazır sadece yapıştırmak için 1-2 dakika uğraşıyorsun sonra kamerayı takip sürüşe geçiyorsun

KNmaster sitesinden motorsiklet kamera bağlantı aparatı aldı ,
Bant kutu içinde çıkıyor, 3m de içinde . her şey hazır sadece yapıştırmak için 1-2 dakika uğraşıyorsun sonra kamerayı takip sürüşe geçiyorsun
eğer satılmamış olursa hafta içi alacağım muhtemelen bulabildigim en ucuz 5 proyu forumdaki birinden almak önceliğimdir tabii ki çalışıyorsunuz galiba kolay gelsin :)

eğer satılmamış olursa hafta içi alacağım muhtemelen bulabildigim en ucuz 5 proyu forumdaki birinden almak önceliğimdir tabii ki çalışıyorsunuz galiba kolay gelsin :)
Evet vardiyalı çalışmak kötü 🤣 olur birkaç kişi yazdı fakat şuan söz verdiğim yok . Eğer almak isterseniz tabikide anlaşırsak satabilirim ve ürün elinize ulaştığında deneyebilirsiniz . Kask aparatını da vermek isterim fakat kasktan sokunce büyük ihtimal birdaha tutmaz

Evet vardiyalı çalışmak kötü 🤣 olur birkaç kişi yazdı fakat şuan söz verdiğim yok . Eğer almak isterseniz tabikide anlaşırsak satabilirim ve ürün elinize ulaştığında deneyebilirsiniz . Kask aparatını da vermek isterim fakat kasktan sokunce büyük ihtimal birdaha tutmaz
sahibinden payı ile 14,5 a falan bağlarsak muhtemelen salı çarşamba almış olurum :D

Tamamdır , ilan gönderdiğim gibi , sizde güzelce araştırın tabi hem ilanı hem modeli . Içinize sinerse alırsınız 😁iyi akşamlar

@Skynel
hoca sen insta360 kullanıyordun galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri