ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,035
- Konu Sahibi Konu Sahibi
mobil veriden kastım mobil veri erişim noktası açıp başka cihaza internet bağladığınızda ne kadar sürede %10 şarj yediği falandıHocam, görsel gönderebilirim ama yanlış bilgi vermiş olmak istemem. Kısaca şöyle söyleyeyim: 1080p ve 2K ekran olarak ayırmak lazım. Ben zaman zaman 1080p, zaman zaman da 2K kullanıyorum. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ya da alıştığım içindir, aralarında uçurum bir fark yok ama kaliteyi gerçekten hissediyorsunuz.
Ben telefonu genelde %15 ile %85 arasında şarj ediyorum. Pil koruma açık olduğu için (ben açtım) %85’te şarjı otomatik kesiyor. Sabah kullanmaya başlayıp akşam 6–7’ye kadar aktif kullanıyorum. Sonrasında şarja takıyorum ve ertesi gün yine aynı şekilde devam ediyorum. Bataryaya zarar vermediğiniz sürece günü çok rahat çıkarıyor.
Telefonun yapay zekâ özellikleri ve ekran kalitesi yüksek olduğu için 10–12 saat ekran süresi vermiyor; bu tamamen kullanıma bağlı. Mobil veri, Wi-Fi’a göre biraz daha fazla pil tüketiyor, evet. Ama yine de günü çıkarır, çünkü ben de aynı şekilde kullanıyorum.
Hangi cihazdan geçeceğinizi bilmiyorum ama benim yorumum bu şekilde. Hatta ben normalde S24 Ultra alacaktım; S25 Ultra’da çok büyük bir fark yoktu ama daha güncel olduğu için onu tercih ettim. Son olarak şunu söyleyeyim: O kadar para veriyoruz ve para kolay kazanılmıyor. Bu yüzden bence bekleyin; S26 Ultra sizi tatmin etmese bile büyük ihtimalle benzer fiyatlara çıkar ve daha güncel bir cihaz olur.