Elektro gitar icin amfi onerirmisiniz

Keytia

80+
Reaksiyon skoru
155
giris seviyesi bir amfi onerirmisiniz ilk defa calicam ne kadar uygun fiyatli olursa o kadar memnun olurum overdrive calmayi dusunuyorum

Blackstar ID:Core 10 V4 modeli işinizi çok uzun süreler görecektir. Başka model bakmanıza bence gerek yok.
belki ID:Core 20'ye bakabilirsiniz hoparlör ve W farkı var sadece aralarında.

Blackstar ID:Core 10 V4 modeli işinizi çok uzun süreler görecektir. Başka model bakmanıza bence gerek yok.
sizce ses karti alsam daha mi mantikli yoksa amfi mi almaliyim

sizce ses karti alsam daha mi mantikli yoksa amfi mi almaliyim
Ses kartı uzun vadede daha mantıklı olacaktır ancak ses kartını aldığınızda öğrenmeniz gereken tek şey gitar olmayacak bunu da hesaba katmanız gerekmekte. Çünkü bir ses kartı aldığınızda bir program aracılığıyla binlerce amfinin pedalın presetin içinde kaybolacaksınız. Gerçekten çok fazla ilginiz varsa eğlenebilirsiniz bile ancak bir şeylerden hızlı soğuyan biriyseniz ses kartıyla ilk etapta elektro gitardan hiç beklemediğiniz hızda sıkılabilirsiniz. Bunun cevabı biraz sizde aslında.

Ses kartının bir diğer avantajı da dediğim gibi binlerce hazır ayara, pedal kombinasyonlarına vs ulaşabilmeniz çok daha basit ve ekonomik açıdan daha rahat oluyor. Tek bir amfinin verebildiği tonların dışına da çıkabiliyorsunuz ancak şuanda 3 notaya aynı anda basamadığını dahi düşünürsek bunu düşünmen biraz gereksiz.

Artı ve eksilerini kendine göre yan yana getirdiğinde sana hangisi mantıklı geliyorsa onu al çünkü bunun cevabı sende gizli. Kendini en iyi sen bilirsin eğer hızlı sıkılabilen biriyim dersen ses kartına hiç bulaşma derim.

Hocam 2. el 6.5k ya Nux mighty mk2 bt 20w almayı düşünüyorum bulunduğum yere yakın güzel bir tane buldum nasıldır sizce yeni başlayacağım rock metal çalacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri