Hocam siz nasıl tespit ettiniz sorun neymiş sizde.Orası öylede denemekten zarar gelmez bende sorunumu böyle çözdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Söylediğimi dener misin?
Hocam siz nasıl tespit ettiniz sorun neymiş sizde.Orası öylede denemekten zarar gelmez bende sorunumu böyle çözdüm
Söylediğimi dener misin?
Akım korumalı prizim yetmiyormuş psuya tunçmatik 1050 j 5li priz var direkt prizden bağlı kasa iki monitör ve soundbar ona bağlıydı kernel power 41 verip reset atıyordu sağ olsun buradan yardım aldım birisi prize direkt bağla kasayı dedi bağladım ve sorun çözüldü bende gidip akım korumalı prizi tekli aldım şuan ona bağlı ve sorun yaşamıyorum 850w kaldıramadı herhalde 2 monitör + soundbarlaHocam siz nasıl tespit ettiniz sorun neymiş sizde.
Hocam bende ilk başta kullandığım ğçlüden falan şüphelendim biri bana ısrarla prizle hiç bi şekilde alakası olamaz dedi anlamadım bende bi akım korumalı prize geçsem güzel olacak. sorunu çözdüğünüze sevindim.Akım korumalı prizim yetmiyormuş psuya tunçmatik 1050 j 5li priz var direkt prizden bağlı kasa iki monitör ve soundbar ona bağlıydı kernel power 41 verip reset atıyordu sağ olsun buradan yardım aldım birisi prize direkt bağla kasayı dedi bağladım ve sorun çözüldü bende gidip akım korumalı prizi tekli aldım şuan ona bağlı ve sorun yaşamıyorum 850w kaldıramadı herhalde 2 monitör + soundbarla
Hocam rebuild bir deneyin bendede direkt dediğiniz gibi oluyordu.denedim hemen test için kısa bir oyun girdim 2 dakika içerisinde yine aynı şekilde önce ekran gitti arkadan sesler gelmeye devam ediyordu sonrasında tamamen gitti ve boşa çalışmaya başladı
Olabilir, o diyen arkadaşı dinlemeyin denemekten zarar gelmez. Akım korumalı priz iyi marka ve yüksek J alınca güzel ya.Hocam bende ilk başta kullandığım ğçlüden falan şüphelendim biri bana ısrarla prizle hiç bi şekilde alakası olamaz dedi anlamadım bende bi akım korumalı prize geçsem güzel olacak. sorunu çözdüğünüze sevindim.
Hocam rebuild bir deneyin bendede direkt dediğiniz gibi oluyordu.
benim şuanlık çözüldüde hocam rebuildden sonra aklımda yinede akım korumalı priz.Olabilir, o diyen arkadaşı dinlemeyin denemekten zarar gelmez. Akım korumalı priz iyi marka ve yüksek J alınca güzel ya.