TLOU 1 2 izlemiş olmama rağmen oynanır mı

Reaksiyon skoru
11
Part 1 ide 2 iyide pcye çıktığı zamanlar bilgisayar pek iyi olmadığından ytden izlemiştim şimdi oynamaya degermi yani part1 i izleyeli baya oldu ve bana göre part2 den kat kat iyi ama part2 yi hiç oynayasım yok hazır kış indirimleride yaklaşıyor alıp almamak arasında kaldım tlou almazsam gow almayı düşünüyorum

İzlemek ve oynamayıp deneyimlemek arasında dünya kadar fark var. Ben her iki oyunu da iki kez bitirdim fakat buna rağmen tekrar sıkılmadan oynayabilirim. Özellikle Part 2'yi her oyuncu oynamalı bence.

Ben diziyi izledim, aynı şekilde çıktığı zaman part1'i yayıncılardan izlemiştim pc'ye çıkınca indirip denedim. Yok olmadı beğenemedim bağlanamadım sıkıldım sildim.

Part 1 ide 2 iyide pcye çıktığı zamanlar bilgisayar pek iyi olmadığından ytden izlemiştim şimdi oynamaya degermi yani part1 i izleyeli baya oldu ve bana göre part2 den kat kat iyi ama part2 yi hiç oynayasım yok hazır kış indirimleride yaklaşıyor alıp almamak arasında kaldım tlou almazsam gow almayı düşünüyorum
oyundaki detayların çeyreği bile yok dizide, oyunu oynarsan ben diziyi niye izledim diye kendine kızarsın

Ben diziyi izledim, aynı şekilde çıktığı zaman part1'i yayıncılardan izlemiştim pc'ye çıkınca indirip denedim. Yok olmadı beğenemedim bağlanamadım sıkıldım sildim.
Ben diziye daha aratıp bakmadım yani ellie yi oynayan kişi yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyundaki detayların çeyreği bile yok dizide, oyunu oynarsan ben diziyi niye izledim diye kendine kızarsın
Diziyi izlemedim oyunu izledim

bence part 2 daha iyi
ben ikisini de yt de ızlememe ragmen ıkı kere bıtırmısımdır

Part 2 oynadığıma pişman oldum. Ben hiç sarmadı kendim için söylüorum. Oyunu bitirmedim o yüzden çok fazla oynadım ama zevk almadığım için giresim bile gelmiyor crack zaten. gow yapıştır direk düşünmeden derim.

izleyip oynayinca yasanacak her seyi bildigin icin heyecani azaliyor ama gene de guzel bir deneyim oluyor ben cogu playstation ozel oyununu once izleyip 1 yil sonra pcye cikinca oynadigim icin bu olayi yasadim hep.

Part 2 oynadığıma pişman oldum. Ben hiç sarmadı kendim için söylüorum. Oyunu bitirmedim o yüzden çok fazla oynadım ama zevk almadığım için giresim bile gelmiyor crack zaten. gow yapıştır direk düşünmeden derim.
Koldan oynuycamda o yüzdende gow alasım daha çok

Yani oyun abby oynama oyunu ama abbye hic sempatim olmadı sevemedim
alakası yok sen sadece oyuncusun ve ıkı tarafında yasadıklarını goruyorsun işte ona böyle oldu sunla oynama oyunu dersen olmaz

İzledim üstüne oynadım sonra bidaha oynadım o kadar keyifli bir oyundu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,104
Üyeler
186,454
Son üye
ede46
Geri