135.000 tl ye topladığım sistem sizce. Nasıl

Uygunsuz davranış
Böyleleri her işe laf atmayı çok seviyor. Çevrenizde böyle insan bulundurmayin sizi aşağı çekerler. Kızlarınizida bunlara vermeyin soyları kurusun

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Biz gidip adama gamepower rampage turbox gibi kasalara koysun mu diyoruz MSI,ASUS,, CORSAIR bunlarda marka değil mi illa lianli şart mı , ki Lianli kasa atmışız yine üstten git bak .

ki hepsi Türkiyede satılyor yurt dışı ürün değil 0 ürünler

61k rtx 5080 https://www.akakce.com/ekran-karti/...1-o-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,960259420.html
21k 9800x3d https://www.akakce.com/islemci/en-u...sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.htm7l
8k lianli kasa https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906929.html
10k anakart https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
7k 1200w psu https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html
7k sıvı soğutma 360mm https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1084674267.html

geriye 25-30k gibi bir şey kalıyor RAM VE SSD 1 aydır uçtu normalde 2 tb kingston renegade 8k dı 2x16 gb corsair ram 8k küsürdü

Lian li kasa koyuyorsun, mesele zaten o fanların fiyatları.

Hesabına 8 adet şundan koy

bir adet bundan

birde bunlar

25-30k kalmıyor
42k kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer eksikleri tamamladığında aynı fiyattan daha iyi sistem toplayamıyorsun :)

Lian li kasa koyuyorsun, mesele zaten o fanların fiyatları.

Hesabına 8 adet şundan koy

bir adet bundan

birde bunlar

25-30k kalmıyor
42k kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer eksikleri tamamladığında aynı fiyattan daha iyi sistem toplayamıyorsun :)
42k kalıyor değil mi ? 8x 1619 = 13k fanlara gidiyor geriye 29k kalıyor 29k ya SSD VE RAM gelmez mi ? Arkdaşın sistemi 9700x + rtx 5070 ti bizim topladığımız rtx 5080 + 9800x3d li sitem toplamış oluyoruz nasıl daha iyi sistem olmuyor ki ? bu adam sistemi toplamak için rahat 1-2 aydır uğraşıyor ramleri ve ssd leri de önceden almış olsa sitem daha uyguna geliyordu . Ki benim koyduğum kasada Lian Li evo aynı marka kıytırık bir marka koymamışım . Valla siz bilirsiniz hocam isterseniz gidin rtx 5070ti ya 200k verin beni bağlamaz kendi parası istediği gibi kullanır, ben burada arkadaşın kazık yememesi fiyat/performans odaklı düşündüm para kolay kazanılmıyor malum başımızda vergilerle halkı iliklerine kadar kemiren bir mahlukat var ve hergün bilgisayar almıyruz , ben arkadaşın aldığı parçaların yine marka olarak alternatifleri var diyorum ki alternatiften kastım Lianli alma git rampage,izoly ,turbox,fazeon,,gamebooster tarzı markalar vs al demiyoruz
Arctic,MSI,Kinsgton,Lian Li, Xpg kendi klasmanında kaliteli ürünler üreten markalar ve yine göze hitap eden ürünler ve bunlara ek olarak sistem daha güçlü siz biliriniz.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Görsellik olarak gerçekten çok güzel güle güle kullan. Ben artık görselliğe önem vermiyorum ama gerçekten beğendim. İşlemci olarak biraz zayıf gibi yükseltme yapmanı tavsiye ederim. SignalRGB yazılımı ile farklı efektlerle kullanıp bir inceleme yapabilir misin çok merak ediyorum.

Görsellik olarak gerçekten çok güzel güle güle kullan. Ben artık görselliğe önem vermiyorum ama gerçekten beğendim. İşlemci olarak biraz zayıf gibi yükseltme yapmanı tavsiye ederim. SignalRGB yazılımı ile farklı efektlerle kullanıp bir inceleme yapabilir misin çok merak ediyorum.
konudan bağımsız imzanızda ki sistem canavar yalnız :D

Tabi yaparım😊şimdilik L connect kullaniyorum signal rgb kendisinden başka uygulamalri silmemi istiyor ondan ellemedim ama denerim kendi uygulamaskda gayet iyi lian linin. Benim aldigim fanlarim 4 bölgesi var gövde kenar çzogiler ayna ve aynaninda icinde bi bölge daha var sl inf wireless modeldd gayaet guzel seyler yapiliyor
Görsellik olarak gerçekten çok güzel güle güle kullan. Ben artık görselliğe önem vermiyorum ama gerçekten beğendim. İşlemci olarak biraz zayıf gibi yükseltme yapmanı tavsiye ederim. SignalRGB yazılımı ile fark

Merhaba kasım indirimleri ve ram ssd zamlarindan önce bir sistem topladim görsellik ve performans odaklı olsun istedim ve görselliğede yatirim yaparak lian li çevresinde bir sistem topladim sleeved kablolar ve lcd ekfan gibi ufak detaylar eksik ama genel gorunum hosuma gitti gorselliklte. Kisilip daha yuksek bilesenler elbette alinabilirdi fakat o kismada yatirim yaptim

Lian li o11 vision compact kasa 6000
Lian li edge gold 850w psu 7800
Lian li hydroshift lcd ekranli cl360 3 fanli 8700
Lian li kasa fanları 12000 8 adet
Rog b850a anakart 12500
Xog ram 32gb 6000mhz cl30(en sansli oldugum ksiim 7000tl)
9700x islemci 12500
990 pro 2tb. 7900 tl
Asus tuf 5070 ti beyaz btf edititon 59999
Ufak ivir zivirlarda var hesaplamistim hata olabilir 130 140 arasi bsey monitor klavye mouse ile 150k
İşlemci 9800x3d olsaymış iyiymiş

Tabi yaparım😊şimdilik L connect kullaniyorum signal rgb kendisinden başka uygulamalri silmemi istiyor ondan ellemedim ama denerim kendi uygulamaskda gayet iyi lian linin. Benim aldigim fanlarim 4 bölgesi var gövde kenar çzogiler ayna ve aynaninda icinde bi bölge daha var sl inf wireless modeldd gayaet guzel seyler yapiliyor heves oldu yaptik gorsel
Görsellik olarak gerçekten çok güzel güle güle kullan. Ben artık görselliğe önem vermiyorum ama gerçekten beğendim. İşlemci olarak biraz zayıf gibi yükseltme yapmanı tavsiye ederim. SignalRGB yazılımı ile fark

İşlemci 9800x3d olsaymış iyiymiş
9700x simdilik yeterli ileide belki yukseltiriz

Kesinlikle iş görsün yeter kavramiyla istenilen şeyler farkli benim icin sivi soğutmada ekran şartken baskasi thermalright alir gecer
Anlık işlemci ve grafik kartı sıcaklığını görmek güzel oluyor. Özellikle oyunlarda ne kadar ısındığını hemen görüyorsun. Ek bir yazılım açmaya gerek kalmıyor.

Geri