Merhaba arkadaşlar bu iki ssdden hangisini önerirsiniz?
soğutucu bloğu olsaydı WD önerebilirdim. yazma garanti ömrü Kioxiadan daha iyi. çip olarak ne kullanıyor fikrim yok.Merhaba arkadaşlar bu iki ssdden hangisini önerirsiniz?
Kioxia Phison E18 wd Samsung polarissoğutucu bloğu olsaydı WD önerebilirdim. yazma garanti ömrü Kioxiadan daha iyi. çip olarak ne kullanıyor fikrim yok.
o zaman kioxia daha mantıklı olacaktır. Samsungta kötü çip değil ama SSD phison çip on top.Kioxia Phison E18 wd Samsung polaris
Phison e18 daha iyi bir sürücü
Mld kingston falan da mevcut.Hepsiburada da 1k indirimim var. Eğer başka önerebileceğiniz bunu al o zaman diyeceğiniz bir ssd var mı? 1tb arıyorum. Bütçe de maks 5k. İndirimle 4k olacak işte o şekilde.
bü bütçede kioxia daha mantıklı olacaktır. diğerlerinin kullandığı çipler fazla kaliteli değil. fazla kafa yormadan kioxia alıp geçin derim.Hepsiburada da 1k indirimim var. Eğer başka önerebileceğiniz bunu al o zaman diyeceğiniz bir ssd var mı? 1tb arıyorum. Bütçe de maks 5k. İndirimle 4k olacak işte o şekilde.
Şahsi tercihim Kioxia önermek olur. Amazonda geçen hata 3800'den kaçırdım tekrar indirime girmeyince Kioxia g3 satın aldım 3300'e.
Üzeceğini sanmam, şimdiden hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farklı modellere de bakacağım dersen bu videoyu rehber olarak kullanabilirsin.
Şuan bu ssd 3.739 tl'ye geliyor benim sepette iyi mi?bü bütçede kioxia daha mantıklı olacaktır. diğerlerinin kullandığı çipler fazla kaliteli değil. fazla kafa yormadan kioxia alıp geçin derim.
baya iyi fiyat diyebilirim. şuanki piyasaya bakarak bedavanın biraz pahalısı desek yeridir. bu ssd düz fiyatını hakedecek ssdlerden. 3700 tl iken alın üzmez.Şuan bu ssd 3.739 tl'ye geliyor benim sepette iyi mi?