- Reaksiyon skoru
- 115
Bütçe Max 2500 Felan Kuponla Bu Model 2400 TL'ye Geliyor Daha İyisi Var Mı ? Yada Önerdiğiniz Bir Model ? Acil Lazım Hemen Alacam
kulaklığı hayal mi ediyoruz?Bütçe Max 2500 Felan Kuponla Bu Model 2400 TL'ye Geliyor Daha İyisi Var Mı ? Yada Önerdiğiniz Bir Model ? Acil Lazım Hemen Alacam
Bence alınır hayırlı olsun. Sadece bir tık ağır.Bütçe Max 2500 Felan Kuponla Bu Model 2400 TL'ye Geliyor Daha İyisi Var Mı ? Yada Önerdiğiniz Bir Model ? Acil Lazım Hemen Alacam
Link var ya hocam.kulaklığı hayal mi ediyoruz?
müzik ve günlük kullanım için fena değil gibi ama daha iyisi varmıdır bilmiyorum bu bütçedeBütçe Max 2500 Felan Kuponla Bu Model 2400 TL'ye Geliyor Daha İyisi Var Mı ? Yada Önerdiğiniz Bir Model ? Acil Lazım Hemen Alacam
bende bu şekil görünüyor anlamadımBence alınır hayırlı olsun. Sadece bir tık ağır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link var ya hocam.
Garip valla. Nedendir bilmiyorum. Bu yenileyin düzeler belki. Linki sonradan koymuşta olabilir.müzik ve günlük kullanım için fena değil gibi ama daha iyisi varmıdır bilmiyorum bu bütçede
bende bu şekil görünüyor anlamadım
bu abimizin kanalını incele. Türkiyenin TOP ı bu adamdır. KULAKLIK ADAMBütçe Max 2500 Felan Kuponla Bu Model 2400 TL'ye Geliyor Daha İyisi Var Mı ? Yada Önerdiğiniz Bir Model ? Acil Lazım Hemen Alacam
sonradan eklemiş olabilir başta f5 atınca düzelmedi az önce geldiGarip valla. Nedendir bilmiyorum. Bu yenileyin düzeler belki. Linki sonradan koymuşta olabilir.
F5 Atın Hocammüzik ve günlük kullanım için fena değil gibi ama daha iyisi varmıdır bilmiyorum bu bütçede
bende bu şekil görünüyor anlamadım
İzledim İncelemesini
bu abimizin kanalını incele. Türkiyenin TOP ı bu adamdır. KULAKLIK ADAM![]()
Kulakiçi Var Kulakdışı İstiyorum