Qcy HT10 Ailbuds Pro 599tl

https://app.hb.biz/YO69zk9Modom şunu gördüm kod girince 150tl indirimde geliyor,,,,, kral bilgin varsa bumu alınır yoksa qcy mi
hocam qcynin 2 tane modeli var bende memnunum bu da iyidir büyük ihtimalle. huawei de iyidir batarya süresi biraz daha fazla qcyden ama ses az geliyor diye yorumlar görmüştüm bir ara. siz de yorumlarına vs. bakın alacağınız zaman

hocam qcynin 2 tane modeli var bende memnunum bu da iyidir büyük ihtimalle. huawei de iyidir batarya süresi biraz daha fazla qcyden ama ses az geliyor diye yorumlar görmüştüm bir ara. siz de yorumlarına vs. bakın alacağınız zaman
Hocam araştırdım evet haklısınız şöyle söyleyeyim,, qcy alacağım en fp kulaklık anladığım kadarıyla birde oyun ve müzik için alıcaktım birde anc li baktım HT07 en iyisi çıkıyor sizce alınır mı? veya başka model önerir misiniz? dediklerim için

Hocam araştırdım evet haklısınız şöyle söyleyeyim,, qcy alacağım en fp kulaklık anladığım kadarıyla birde oyun ve müzik için alıcaktım birde anc li baktım HT07 en iyisi çıkıyor sizce alınır mı? veya başka model önerir misiniz? dediklerim için
ht07 silikonlu ve her kulakta durmayabiliyor bu silikonsuz çoğu kulakta durur, özellik olarak ikisi de aynıdır onun fiyatı da 900müş o yüzden ht10 alınır ikisi arasında. ama huawei ile arasında çok fark var mıdır bilmiyorum huaweiyi kullanmadım

ben kullanıyorum biraz büyük gelebilir onun dışında ortalama alınır bu fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri