Yeni pc aldim ama calistiramiyorum

Reaksiyon skoru
12
Eski parcalari degistirdim ayni zamanda yeni kasaya gectim fakat bi türlü calistiramadim biseyden dolayi power kablosu yandi ve sanirim analartta biseyi farkli taktim diye ufak duman cikti ama hemen cektim fisi bir sorun olur mu bilmiyorum kisa devre yapti sanirim yardimci olabilecek varmi wp tan gorüntülü felan isten anlayan cok memnun olurum

hocam parça detaylarını yazar mısın bide kasa içi fotoğraf atarsan güzel olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

değiştirdiğin parçalar hangisi

İslemci anakart ram kasa bide sivi sogutma aldim fakat sivi sogutma daha takilmadi ekran karti felan da yoktu kasada sadece anakart ram islemci takili üstünde

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 28
  • image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 29
24pin ve cpu 8 pin soketlerinde karar ma var mı
belki tam oturtamadığından dolayı ark yapmıştır

24pin ve cpu 8 pin soketlerinde karar ma var mı
belki tam oturtamadığından dolayı ark yapmıştır
Herhangi bir sorun yok suan deniyorum ama kasa felan fanlari calisiyor bir koku veya sorun yok farkli psu kablosu ile deniyorum bir sorun yok suan parcalarda

İslemci anakart ram kasa bide sivi sogutma aldim fakat sivi sogutma daha takilmadi ekran karti felan da yoktu kasada sadece anakart ram islemci takili üstünde
Ya onlar takili değilse açılmaz ki zaten ?? Birde yazmış. Dostum soğutucu yok işlemcinin sen ne yaşiyorsun?

Sivi sogutucuyu takmadim daha evet takmam mi lazim kasa icindeki fanlari ayarlamaya calisiyoruz yer kaplamasin diye takmadim daha
Soğutucu olmazsa işlemci bir anda deli gibi ısınır zaten sogutucular bunları önlemek için vardır. Anakart otomatik kendini kapatıyor. Biraz daha oyna da boz bilgisayarı. Hiç mi düşünmedin soğutucu niye var diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,406
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri