Kubilay Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Konu Sahibi Konu Sahibi
farkı nedir ?Yerinde olsam 15li plus alırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
genel olarak mı böyle yoksa sana mı öyle denk geldi hocam ?ben de fab 1 ama sadece ismi mi farklı ben rengine göre almıştım amazonda indirimdeyken, makadımı hala acıtıyor, oturma yerine bir minder koydum.
deri sıkıntı kumaş düşünüyorum xdrive ile hawk arasıında kaldımXdrive düşünebilirsin. Deri olanlar yazın terleme yapıyor. Kumaş olanları tercih edebilirsin.
35 yıllık balkon sandalyesinin verdiği rahatlığı verirler mi acabavalla ben model önermicem ama şöyle bi şey var eğer daha önce hiç bu tarz koltukları günlük kullanmadıysan ister en iyisini al tuhaf geliyor. ben daha yeni bi tane aldım 3 gündür kullanıyorum daha önce uzun yıllar yemek masası sandalyesi tarzı bi şey kullanıyordum pek alışamadım rahat gelmedi gibi ama onun sebebi belli, yıllardır yanlış şekilde oturduğum için vücut ona alışmış böyle dik oturunca doğru bi şekilde baya tuhaf geliyor. yani demek istediğim daha önce kullanmadıysan ve aldığında tuhafına giderse direk koltuğu suçlamamodeli de sorarsan xdrive anka kumaş. kaliteli gibi ama dediğim şekilde bende durum