Oyuncu koltuğu tavsiyesi verin!

Yerinde olsam 15li plus alırdım
farkı nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de fab 1 ama sadece ismi mi farklı ben rengine göre almıştım amazonda indirimdeyken, makadımı hala acıtıyor, oturma yerine bir minder koydum.
genel olarak mı böyle yoksa sana mı öyle denk geldi hocam ?

Xdrive düşünebilirsin. Deri olanlar yazın terleme yapıyor. Kumaş olanları tercih edebilirsin.
deri sıkıntı kumaş düşünüyorum xdrive ile hawk arasıında kaldım

valla ben model önermicem ama şöyle bi şey var eğer daha önce hiç bu tarz koltukları günlük kullanmadıysan ister en iyisini al tuhaf geliyor. ben daha yeni bi tane aldım 3 gündür kullanıyorum daha önce uzun yıllar yemek masası sandalyesi tarzı bi şey kullanıyordum pek alışamadım rahat gelmedi gibi ama onun sebebi belli, yıllardır yanlış şekilde oturduğum için vücut ona alışmış böyle dik oturunca doğru bi şekilde baya tuhaf geliyor. yani demek istediğim daha önce kullanmadıysan ve aldığında tuhafına giderse direk koltuğu suçlama :D modeli de sorarsan xdrive anka kumaş. kaliteli gibi ama dediğim şekilde bende durum
35 yıllık balkon sandalyesinin verdiği rahatlığı verirler mi acaba :D

farkı nedir ?

Maraşta deri koltuk çekilmez hocam aldım çektim acısını ...

Maraşın beklenmedik havalarına karşı kumaş candır zaten hocam...
Ben zio gamingden almayı planlıyorum hocam bu arada 10k fiyat çıkıyor çıkarsa ayrıca kesinlikle ayak uzatma aparatlı alın

farkı nedir ?

:D valla vermedi bana ama şimdilik gibi. 1 aya falan alışırım muhtemelen. boynumda kamburluğa benzer bi şey oldu zaten sırf onda oturmaktan. şimdi dikkat ediyorum dik yürümeye. koltukta zaten iyice aşağı kayıp oturmazsan, yastıklarını çıkarmazsan ve ucuna oturmazsan yanlış oturman pek mümkün değil. dün bi denedim benim emektar sandalyeyi valla bundan rahat :D ama alışacaz artık

Kahramanmaraşta ikamet ediyorum genellikle oyun, programlar, araştırmalar için kullanıcam yani biraz uzun soluklu kullanım olacak
Yazları sıcak oluyor terleme yapmazsa sevinirim
Ede valla xdrive öneren olursa engelle geç, hawk ve exvega bakabilirsin. Bütçeyi biraz daha arttırma şansın varsa ömürlük alırsın

Hawk future almadım diye çok pişmanım

Ede valla xdrive öneren olursa engelle geç, hawk ve exvega bakabilirsin. Bütçeyi biraz daha arttırma şansın varsa ömürlük alırsın

Hawk future almadım diye çok pişmanım
valla kral hawk fabı anca alabiliyorum bütçe zor .d

:D valla vermedi bana ama şimdilik gibi. 1 aya falan alışırım muhtemelen. boynumda kamburluğa benzer bi şey oldu zaten sırf onda oturmaktan. şimdi dikkat ediyorum dik yürümeye. koltukta zaten iyice aşağı kayıp oturmazsan, yastıklarını çıkarmazsan ve ucuna oturmazsan yanlış oturman pek mümkün değil. dün bi denedim benim emektar sandalyeyi valla bundan rahat :D ama alışacaz artık
aman hocam dikkat edin :D

farkı nedir ?

Hocam valla Xdrive "Akdeniz" olması lazım , dayıma almıştık taş gibi sapasağlam koltuk. Ama benim hep hayalim 15li plus tı peder yardımcı olmadı maaleseff.

sanırım genel olarak başka bir model için bir yoruma baktığımda da sertliğinden bahsedilmişti, ancak zamanla alışılıyor galiba, makadım ilk günkü ağrımada da uzun süre oturmayla da alakalı
anladım hocam makadınıza sağlıklı günler dilerim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,422
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri