Kubilay Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Bütçe
- 8000
Arkadaşlar bütçem 8000 bu fiyat bantlarında oyuncu koltuğu alacağım kullanan arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarıyla tavsiye verirse sevinirim 
ben fab 4 kullanıyorum 5500 civarına almıştım indirimde gayet iyi. Exvega andromeda tavsiye eden arkadaşlar da bol.Kahramanmaraşta ikamet ediyorum genellikle oyun, programlar, araştırmalar için kullanıcam yani biraz uzun soluklu kullanım olacak
Yazları sıcak oluyor terleme yapmazsa sevinirim
durumu nasıl hocam ?ben fab 4 kullanıyorum 5500 civarına almıştım indirimde gayet iyi. Exvega andromeda tavsiye eden arkadaşlar da bol.
hocam rahat olabiliyor musunuz koltukta örneğin bağdaş kurup oturabiliyor musunuz?ben fab 4 kullanıyorum 5500 civarına almıştım indirimde gayet iyi. Exvega andromeda tavsiye eden arkadaşlar da bol.
evet gayet rahat her şeyini kendine göre ayarlayabiliyorsun.hocam rahat olabiliyor musunuz koltukta örneğin bağdaş kurup oturabiliyor musunuz?
tamamdır teşekkür ederim alacağım koltuk belli oldu şimdievet gayet rahat her şeyini kendine göre ayarlayabiliyorsun.
ben de fab 1 ama sadece ismi mi farklı ben rengine göre almıştım amazonda indirimdeyken, makadımı hala acıtıyor, oturma yerine bir minder koydum.ben fab 4 kullanıyorum 5500 civarına almıştım indirimde gayet iyi. Exvega andromeda tavsiye eden arkadaşlar da bol.
Yerinde olsam 15li plus alırdımArkadaşlar bütçem 8000 bu fiyat bantlarında oyuncu koltuğu alacağım kullanan arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarıyla tavsiye verirse sevinirim![]()
Yerinde olsam 15li plus alırdım