Oyuncu koltuğu tavsiyesi verin!

Reaksiyon skoru
31
Bütçe
8000
Arkadaşlar bütçem 8000 bu fiyat bantlarında oyuncu koltuğu alacağım kullanan arkadaşlar avantaj ve dezavantajlarıyla tavsiye verirse sevinirim :)

Kahramanmaraşta ikamet ediyorum genellikle oyun, programlar, araştırmalar için kullanıcam yani biraz uzun soluklu kullanım olacak
Yazları sıcak oluyor terleme yapmazsa sevinirim

Kahramanmaraşta ikamet ediyorum genellikle oyun, programlar, araştırmalar için kullanıcam yani biraz uzun soluklu kullanım olacak
Yazları sıcak oluyor terleme yapmazsa sevinirim
ben fab 4 kullanıyorum 5500 civarına almıştım indirimde gayet iyi. Exvega andromeda tavsiye eden arkadaşlar da bol.

valla ben model önermicem ama şöyle bi şey var eğer daha önce hiç bu tarz koltukları günlük kullanmadıysan ister en iyisini al tuhaf geliyor. ben daha yeni bi tane aldım 3 gündür kullanıyorum daha önce uzun yıllar yemek masası sandalyesi tarzı bi şey kullanıyordum pek alışamadım rahat gelmedi gibi ama onun sebebi belli, yıllardır yanlış şekilde oturduğum için vücut ona alışmış böyle dik oturunca doğru bi şekilde baya tuhaf geliyor. yani demek istediğim daha önce kullanmadıysan ve aldığında tuhafına giderse direk koltuğu suçlama :D modeli de sorarsan xdrive anka kumaş. kaliteli gibi ama dediğim şekilde bende durum

ben fab 4 kullanıyorum 5500 civarına almıştım indirimde gayet iyi. Exvega andromeda tavsiye eden arkadaşlar da bol.
ben de fab 1 ama sadece ismi mi farklı ben rengine göre almıştım amazonda indirimdeyken, makadımı hala acıtıyor, oturma yerine bir minder koydum.

Xdrive düşünebilirsin. Deri olanlar yazın terleme yapıyor. Kumaş olanları tercih edebilirsin.

Geri