Halsizlik neden olur ve nasıl geçer?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
125
Merhabalar, son 2–3 gündür gün içinde çok halsizim ve sebebini bilmiyorum. Yatış-kalkış saatlerim düzenli, 8 saat uyuyorum, yediğim içtiğim şeyler belli, yaptığım aktiviteler belli. Kısaca birkaç aydır belli bir rutinden sapmıyorum, ama buna rağmen son 2–3 gündür üstümde bir halsizlik var. Şu an bile çok halsizim. Dün “biraz gün içinde uyuyayım, belki geçer” dedim; yine geçmedi, aksine daha kötü oldu daha halsiz uyandım. Sebebi ne olabilir ve nasıl geçer?

Son düzenleme:
Tek düzey yaşıyorsun, ondan olabilir. Biraz gez veya farklı bir şey yap.
Vitamin eksikliğinden de olabilir. Portakal, Muz, Mandalina tüket.
Mineral eksikliği de olabilir. Maden suyu iç.
Hava değişikliği de olabilir. Ona çözüm yok.

Merhabalar, son 2–3 gündür gün içinde çok halsizim ve sebebini bilmiyorum. Yatış-kalkış saatlerim düzenli, 8 saat uyuyorum, yediğim içtiğim şeyler belli, yaptığım aktiviteler belli. Kısaca birkaç aydır belli bir rutinden sapmıyorum, ama buna rağmen son 2–3 gündür üstümde bir halsizlik var. Şu an bile çok halsizim. Dün “biraz gün içinde uyuyayım, belki geçer” dedim; yine geçmedi, aksine daha kötü oldu daha halsiz uyandım. Sebebi ne olabilir ve nasıl geçer?
bu soruna 1-2 senedir çözüm bulamadım kaç tüp kan verdim d vitamini eksik diyorlar içiyorum geçmiyor 5 ay sonra uyku testim var bakalım ordan çıksın bari şuna bi çözüm bulayım valla kolumu kaldırmaya halim olmuyor bazen okuldan dönerken otobüste uyuyakalıyorum bir gün son durakta uyanıcam diye korkuyom :D

Tek düzey yaşıyorsun, ondan olabilir. Biraz gez veya farklı bir şey yap.
Vitamin eksikliğinden de olabilir. Portakal, Muz, Mandalina tüket.
Mineral eksikliği de olabilir. Maden suyu iç.
Hava değişikliği de olabilir. Ona çözüm yok.
Hocam, 1–2 ay önce kan tahlili vermiştim, o zamandan beri B vitamini ve demir hapı kullanıyorum.

Her gün yürüyüş ve koşu yaparım, bu benim rutinimdir. Haftada 3 gün spor yaparım, bu da rutinim. Düzenli ve sağlıklı beslenirim, meyve sebze vs. yerim.

Yani kısaca çok monoton bir hayatım yok, gayet düzenli bir hayatım var. Kafaya taktığım bir şey de yok. Aklıma pek bir sebep gelmediğinden buraya yazdım.

Hocam, 1–2 ay önce kan tahlili vermiştim, o zamandan beri B vitamini ve demir hapı kullanıyorum.

Her gün yürüyüş ve koşu yaparım, bu benim rutinimdir. Haftada 3 gün spor yaparım, bu da rutinim. Düzenli ve sağlıklı beslenirim, meyve sebze vs. yerim.

Yani kısaca çok monoton bir hayatım yok, gayet düzenli bir hayatım var. Kafaya taktığım bir şey de yok. Aklıma pek bir sebep gelmediğinden buraya yazdım.
kral uykunda bi problem olabilir belki kaliteli uyku alamıyorsundur bi uyku testi isteyebilirsin ama devlette çok uzun sıralar var bana 6 ay sonraya verdiler sevkle gitmeme rağmen :D

Erken yatıp erken kalkarsan sorun çözülür.

Mevsimsel olabilir. Illa bir tarafında bir şey olacak diye bir kaide yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri